zatvaranje sibera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • doberman
    CBC Početnik
    • 20.08.2008
    • 5
    • NS

zatvaranje sibera

Interesuju me vasi predlozi za zatvaranje sibera, u pitanju je golf 1.Hvala unapred:Ako sam pogresio topic izvinjavam se
  • gile_
    CBC Član
    • 29.03.2008
    • 13
    • beograd zarkovo

ja sam imao teske muke sa siberom...doduse kod mene nije bio fabricki nego je neko naknadno jos u nemackoj to ugradjivao....tip Farmont...prokisnjavao mi je stalno...lavor sam drzao na sjedistu....citav auto mi je smrdio na budj. ovi neki tipovi koji se bave sa time su mi trazili samo za ruke 50 evrica plus materijal da ga osposobe. paz` da ne bi...ja ti lepo do`vatim silikon i skroz ga zatvorim i nije vise prokisnjavao. e onda je doslo leto...a ja navikao na siber....odem na otpad i nadjem takav istih dimenxija, istog proizvodjaca samo sa boljim sistemom za zatvaranje....kad sam vidio kako se lako skida...ja ti dodjem kuci, kupim tecnu gumu i sam ga zamenim...nikakava velka mudrost...u super je...ne prokisnjava uopste.

Comment

• PRESRETAC
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2007
      • 333
      • BG
      • Grande punto 1.4T

kupis gumu i sam je zamenis...nije toliko tesko...a ako hoces da ga zatvoris da se ne otvara vise zalijes ga silikonom ili slicnim sredstvom...
      sigpic

Comment

Working...
      X