Znaci drugaru je propisala letva i treba mu hitno da se sredi, gde u NS ili okolini ima neko da radi to a da je kvalitetno?
Remont servo letve?
Collapse
X
-
u ns ne znam nikog ko radi remont letvi
ima jedan u kragujevcu koji radi letve i daje garanciju god. dana
Golub se zove,ali nazalost izgubio sam njegov brojVTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
-
-
Letva
Imas OK firmu u Trsteniku, rade letve, hidrauliku, tubro punjace, dakle remontuju SVE ZIVO. Mene je kostalo 100e, posaljes im City-jem ili kojom kurirskom sluzbom 3-4 dana i dobijes natrag! Ako hoces ostavicu ti adresu i no. telefona...Formatirao sam HDD a nisam backUp imenik, maler. Dan - dva javljam.
Comment
-
-
Ne znam koliko kosta repariranje letve kod privatnika ali kod oficijalnih dilera mozes da dobijes letvu fabricki repariranu sa oficijalnom garancijom - u pola cene u odnosu na novu kod oficijala, treba da im das svoju.Boost or bust...
Comment
-
-
Re: Remont servo letve?
Ako nekom treba
TEHNIKA HIDRAULIKE, Trstenik, filijala u Nisu 063 883 85 34 Petar Savic.
Na putu za Svrljig, na izlazu iz Knjazevacke s leve strane, ima neka dizalica i gomila viljuskara ispred radnje.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Re: Remont servo letve?
Originally posted by scarab26Bata mladenovac, meni sada radi TRW letvu sa elektro hidraulicnom pumpom vectraC, curi ulje, videcemo kako ce biti ali sam dobio sve preporuke 0658230028
Comment
-
Comment