Stelovanje zadnjeg trapa na jugu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Stelovanje zadnjeg trapa na jugu?

Da li je moguce i kako se to radi?
    Primetio sam da mi jugo trosi zadnju desnu gumu iznutra pa kontam da ako je moguce to bi trebalo malo korigovati.
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

Moze da se podesava uvlacenje zadnjih tockova (toe in - toe out) i vrlo malo nagib tocka.
    BAci pogled na mesto vesanja zadnjih poprecnih ramena. Izpod srafova ces videti gomilu tankih podloski. Izbacivanjem ili dodavanjem tih podloski na jednom ili oba srafa se vrsi korekcija geometrije trapa.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

Moze li neka slika da znam o cemu se radi?
      Za vikend cu da pokusam, sad apsolutno nemam vremena a ni gde, mora na kanal. Jos jedno pitanje, kad se radi to stelovanje da li ta strana mora da bude dignuta na dizalicu tj. tocak odignut od zemlje??

Comment

• Uros Piperski
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2005
        • 2978
        • Beograd

Nisam siguranda to mozes sam da odradis. Treba prekontrolisati geometriju, a pretpostavljam da nemas aparaturu za to

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• srdjan_p
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2004
          • 1915
          • ZR

Pa nisam ni ja siguran,u stvari znam da ne mogu, nego cisto da proverim
          Najvise me interesovalo da li uopste moze da se steluje jer neki kazu moze neki ne...pa rekoh da ja ipak pitam profesionalce

Comment

• zec
            CBC Senator XXL
            • 05.01.2005
            • 450
            • bgd

dok sam imao juga stelovao sam i prednji i zadnji trap.
            sve zajedno kosta oko 1500 din u servisu (beograd)
            "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

Working...
            X