PS2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vegas^z06
    CBC Član
    • 26.04.2005
    • 43
    • Las Vegas

PS2

Stigle su nove gume =] =] =] =] =] radi se o Michelin pilot sport 2 ps2 dimenzije su 295/35 zr 18 zadnje a 265/40 zr 17 prednje y99
    tek su stigle sutra cu da ih stavim i da vidim sta ce se desiti cuo sam da su strasno dobre sto se tice trakcije i krivina, a pogotovo da se dosta dobro drze na mokrom i nema hydroplaning-a po barama....
    Takodje sam nacuo da koriste formula 1 tehnologiju...neznam puno o tome ali izgleda da ce se auto fino obradovati....
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Ajde preci pa nam javi
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Prih 500Km , vozi polako da se zapeknu za felne!!!
      Bez naglih ubrzanja i kocenja.
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• Vegas^z06
        CBC Član
        • 26.04.2005
        • 43
        • Las Vegas

Hvala na savjetu boost...500km dobro je to mi je jedan dan voznje

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Pa da. Vama je gorivo DZ.
          Nego zbilja, koliko je gorivo kod v(eg)as ?
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Opa Miselinke,pa cestitam,ja sam vozio pilot sport 1 zr ali 205 55 16,koliko si ih platio

Comment

• BOOST
              Founder - Admin od Začetka
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

Evo da bude lakse kod nas U SWE je danas 95 oktanski 1,30?

A posto je u SCG?
              Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
              move your mind

Comment

• Nenad
                CBC Senator XXL
                • 06.01.2005
                • 1364
                • BBgd/Mow

U SAD imaju ubedljivo najbolje ocene od potrosaca a u Nemackoj Auto Bild ih je testirao i stavio ih na trece mesto posle ContinentalSportContact (ili tako nesto) i Pirelli P Zerro Nerro.
                Boost or bust...

Comment

• Zloran
                  CBC Veteran
                  • 11.01.2005
                  • 130
                  • Beograd

Originally posted by BOOST
                  Evo da bude lakse kod nas U SWE je danas 95 oktanski 1,30?

A posto je u SCG?
                  BMB 95 = 66.3 din ~ 0.8 ?

A ipak se dosta nas vozi na LPG = 26 din ~ 0.31 ?

Verovatno zbog primanja/plata
                  Pozdrav / Zloran

Comment

• Vegas^z06
                    CBC Član
                    • 26.04.2005
                    • 43
                    • Las Vegas

E hvala wiz....gume su me izasle sa postarinom i taxama malo preko 1500 $$ instalaciju cu platiti 100 za sve cetri i to je to sto se para tice...gledao sam pilot sport ali su ove imale dosta bolje ocjene i od njih i od f1 supercars....potenza je ja mislim bila jedina sa vecim ocjenama za nekih 0.2 boda sto se tice trakcije i tako toga ali nema velicine koja meni odgovara, cak sta vise nema ni velicine za prednju kamo li za zadnju....

a sad sto se goriva tice kod nas je galon 91-a oko 2 i po dollara....e sad 1 us gallon je oko 3.7 litra za razliku od uk gallona koji je oko 4.5 litra
                    a naravno ima i 105 oktanski on je oko 5 dollara po galonu...gorivo nije problem, z06 i ne trosi mnogo...normalnom voznjom 18 milja po galonu na ulicama dok na auto putu trosi oko 26 milja po galonu...jedini problem (da nemam veze) bilo bi osiguranje...trazili su mi cisto kad sam gledao bez stele koliko bi bilo nekih 650 $ mjesecno....ludilo...al aj i to je sredjeno prijatelj mi drzi agenciju pa me gura na 150$ mjesecno

Comment

• Vegas^z06
                      CBC Član
                      • 26.04.2005
                      • 43
                      • Las Vegas

evo prva iskustva, neznam ni odakle da pocnem....sa gumom sam prezadovoljan (novo auto) eto koja je razlika, ito ne samo zato jer je voznja bila losa sa onim izlizanim...mnogo koje kakvih problema, nego u poredjenju sa utiscima kada su eagle f1 supercars bile nove...strasne su i te gume nema sta, malo su glasne...sto meni nije ni problem jer ih ne osijetim..potvrde su...ali performance su ok znao sam gubiti trakciju i da mi vuce auto prva druga malo ljevo malo desno ali sve u svemu je bilo ok...e sad kad su se izlizale bilo je boze sacuvaj prva druga treca i cetvrta nema dje me nema...preko vode sam na ledjima auto morao prenosit jedino za sta su valjale je bio drift....al ajd....
                      E sad da konacno dodjem do novih guma...znaci michelin pilot sport 2 ps2 udobnija voznja, manje osijetim kamenje na cesti ili bilo kakve izbocine ili rupe......presao sam preko par vlaznih djelova ceste po gasu i nisam izgubio trakciju, dok sa onim dok su bile nove znao sam proklizati...e sad malo vaznije stvari....prva druga i treca su strog pravac nema proklizavanja, a kamo li sveranja ljevo desno...prije ni sa novim nisam mogao zamisliti da iz prve krenem pun gas a da ne proklizem...pa makar vec bio u pokretu....druga takodje bilo je malo nezgodno jer je strasno jaka brzina....down shifting je da ne povjerujes...iz druge u prvu iz trece u drugu i tako dalje...cujes samo skrip na jednu stotinjku i odleti auto.... u krivinama se fenomenalno ponasaju mnogo su preciznije i imaju bolji steering response time....uletao sam u ulice na 40 mph bez problema...ipak rjec je o 90stepeni uglu...sa boxter s-om sam se usudjivao 35 a da ne proklizim sa proslim gumama dok su bile nove mogao sam jedno 30-32 zavisno od ceste....na auto putu i brzinama preko 150mph se strasno ponasaju....osijecam da je auto priljepljenije na cesti i mogu malo naglije mjenjanje trake nego sto sam mogao prije....
                      sve u svemu za sada sam prezadovoljan...sljedeci put kad dodje vrijeme gumama znam sta cu da uzmem

poz

Comment

• Ivvan
                        Moderator
                        • 29.09.2004
                        • 1574
                        • Nis
                        • SAAB 9000

Odlicno ,sad ocekujemo neki dobar klip,sa novim gumama u akciji

Pozdrav
                        Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

Working...
                        X