Problem sa rikvercom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HotDog
    CBC Senator XXL
    • 06.05.2005
    • 965
    • BSG 75 (011)

Problem sa rikvercom

Jedno skroz laicko pitanje sa moje strane. Drugarica ima Kadeta kockicu, i jedno vreme se desavalo sledece: kada se krene u rikverc, posle predjenih pola metra - metar, auto se ponasa kao kada se penje na ivicnjak, tj udari ga. Poskoci malo, stane, i dok se ne krene malo napred, nazad dalje nece. Posto je bilo pre par meseci, nisam siguran, ali mi se cini da sam probao da ga pustim da se u leru "kotrlja" u rikverc, i javljao se isti problem. U medjuvremenu je problem nestao sam od sebe, ali me interesuje sta je moglo da bude....
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Blokiraju zadnji tockovi, tako da nesto nije u redu sa zadnjim kocionim sistemom. Mozda sajla rucne negde nesto....
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• HotDog
      CBC Senator XXL
      • 06.05.2005
      • 965
      • BSG 75 (011)

Vrrrrlo moguce, zadnji master koji je shtelovao rucnu je skroz skratio hod rucice, posto je ranije slabo hvatala. Sada rucna moze da se digne na 2x manje zubaca nego pre.

Comment

• dfast
        CBC Senator XXL
        • 26.05.2005
        • 1302
        • Hoofddorp NL /Bgd

Nema veze sa hodom rucice, ali ima sa zadnjim dobosima i paknovima. Moja devojka je vozila isti auto i imala je istih problema, cak se desavalo da je blokirao i pri voznji unapred. Kod njega mora strogo da se ispostuje procedura kod stelovanja kocnica, jer nista od delova nije simetricno. Jedan kraj sajle rucne je duzi od drugog, one sipkice sto razdvajaju paknove takodje nisu iste na jednoj i drugoj strani tj sve zajedno, mora se dobro paziti da se sve vrati na svoje mesto. Inace kad sve legne kako treba odlicno koci.

Comment

• HotDog
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 965
          • BSG 75 (011)

Onda definitivno nije sve leglo kako treba, jer dok je blokiralo, rucna je dobro hvatala, a sad kad su rikverc-blokiranja prosla, desi se da na niz/uzbrdici auto krene osim ako nije na bas-bas zadnjem zupcu, a i to je pitanje ponekad...vec joj je desni tripces dva put veci od silnog povlacenja

Comment

Working...
          X