Luft u poluosovinama, Astra Classic 16 TWinport

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • petko
    CBC Početnik
    • 31.03.2009
    • 1
    • Beograd

Luft u poluosovinama, Astra Classic 16 TWinport

Da li je normalno da postoji izvesni luft u poluosvinama. U servisu kazu da jeste. U pitanju Astra Classic 1.6 Twinport, nova presla 11 000 km.

POz.
  • oooo quattro
    CBC Veteran
    • 01.08.2007
    • 126
    • Zrenjanin

Re: Luft u poluosovinama, Astra Classic 16 TWinport

Kako to misliš ima lufta u poluosovini? Kako si ti to primetio? To nema šanse da je normalno! Ovde mislim na to da ne smeš da imaš lift ako pokušaš da okreneš polusovinu oko njene ose, ali ako su raskačena ramena, spone i HKZ ona može da se pomera po dužini svoje ose i to je normalo. Ako imaš lufta u polu osovini auto mora da ti trese kad ubrzavaš, nebitno na kojij brzini voziš i u kojoj ti je brzini menjač, dok kad oduzmeš gas auto se smiri. Ovaj proces može samo da napreduje i da se sve više i više trese i povećava zazor dok ne dođe do toga da ti se krstaci na kraju poluosovine ne raspadnu (na žalost imamo sam takva iskustava).

E sad bih voleo da mi ti kažeš koje simptome ima tvoj auto koji je pretpostavljam pod garancijom.

Comment

• oooo quattro
      CBC Veteran
      • 01.08.2007
      • 126
      • Zrenjanin

Re: Luft u poluosovinama, Astra Classic 16 TWinport

Šza bi prijatelju? Jesi li rešio problem i kako? I u čemu je uopšte bio problem. Javi nam da i mi nešto naučimo. Pozdrav!

Comment

Working...
      X