E ovako.... Pre dvadesetak dana crko mi drug lezaj, odem do majstora on skinuo menjac i kad je vec sve skinuto kupim korpu i lamelu. Namesti on,dolio malo ulja u menjac i sve je bilo OK! E sad primetih da kad je auto zagrejan i kad hocu da krenem iz mesta on pocne nekako da trza!!! Desava se ponekad ne uvek, ali me jako nervira (a tek sto miju zenu nervira). Kad vozim u rikverc to se NE desava, znaci samo kad krecem iz mesta i kad je auto zagrejan! Odem do majstora on kaze da ce leci, kao nije to jos sve leglo! Presao sam oko 1000 km posle ugradnje! E sad....
Kvacilo Astra 16.16v
Collapse
X
-
Re: Kvacilo Astra 16.16v
e i ja kuburim sa novim setom kvacila,stara lamela mi je bila proklizala ali auto mi je kretao meko sa malim gasom,medjutim sad dok odvaja skoro uvijek cimne i cuje se neki tup udar...Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
Verovatno los kvalitet ugradjenog seta kvacila, nadam se da je bar bilo jeftino jer moze da se desi da cete kupovati jos jedan. Kada se radi kvacilo trebalo bih kupiti Luk,Sachs ili QH koji u poslednje vreme stize drugaciji od onog starog QH kvacila i na kojim sad bude utisnuto i na korpi i na lameli made in england i izgleda vrlo ozbiljno, i ne treba zaboraviti da se u engleskoj pravi i dosta delova za prvu ugradnju u Vauxhall tj. Opel. A ta Italijanska kao Mec Arm treba izbegavati.
Comment
-
-
Originally posted by RayliAstra je 96 god, karavan. Set je neki italijanski cinimi se......redosled za setove kvačila(po mom "skromnom" iskustvu) je:LUK,Valeo;Delphy.......ako se ne uklapaš u niz ili spremaj (ponovo)pare ili prestanite da se nervirate i ti i žena
........pozzzz!
Comment
-
-
i meni je LUK zuta kutija,made in germany,105e sam set platio...Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
Comment