Da li da reklamiram farbu ?

Collapse
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ogi
    CBC Senator XXL
    • 07.10.2007
    • 309
    • Beograd
    • Hyundai i30 1,4

Da li da reklamiram farbu ?

Auto je star oko mesec i po dana. U pitanju je Hyundai i30, smile + .

Prosle nedelje dok sam prao auto ustanovio sam ovo sto vidite dole na slikama. Prva slika su prednja desna vrata, druga slika su zadnja desna. Leva su ok.

Ono nesto belo sto se vidi na prvoj slici i izgleda kao da je otpala farba, to ne postoji odnosno to je neki odsjaj, nesto, znaci toga nema.

Da li mislite da je potrebno da reklamiram?
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: Da li da reklamiram farbu ?

pod obavezno
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Stratos
      CBC Senator XXL
      • 10.09.2008
      • 2594
      • Novi Sad

I da nemaš garanciju,posle mesec ipo dana...ccc
      Da reklamiraš,nego šta!

Comment

• Cherokee_NS
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2009
        • 802
        • Novi Sad

Znaci ne verujem ... Koliko se vidi, deluje kao da je nagrizlo nesto ... Reklamacija obavezna!
        Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• ///M_Power
          CBC Senator XXL
          • 05.05.2008
          • 335
          • Beograd - Minhen

^
          kao sto je vec receno - reklamiraj obavezno, a proveri i na drugim mestima na karoseriji ...

Comment

• somi_kac
            CBC Senator XXL
            • 03.04.2009
            • 796
            • Kać

Upravo. Sve lepo pregledaj, zavlaci se ispod auta, iza motora, dizi tapacirunge i sve sto nadjes prijavi.
            OPEL Astra 1.6i
            OPEL Kadett 1.6
            ŠKODA Favorit

Comment

• Ogi
              CBC Senator XXL
              • 07.10.2007
              • 309
              • Beograd
              • Hyundai i30 1,4

Nije se to pojavilo posle mesec dana, to je sigurno tako vec bilo. U svakom slucaju cu da odem do njih da reklamiram i u najmanju ruku da mi evidentiraju to u servisnu knjizicu, slikaju, sta god...

Inace, prva slika, ima sitnih "probusenih" mehurica koji su cvrsti ali ima 2-3 koja su puna vazduha, vidi se da ulezu kada se pritisne...

Comment

• ToNcA
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2006
                • 868
                • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                • Mazda 6 2.0d

Moj savet ti e da bukvalno SVE reklamiras, ma koliko ti to bezveze izgledalo. Ja sam tri puta vracao auto u servis zato sto je plastika u gepeku i dalje krckala i na kraju su to sredili. I nemoj da prihvatas fore "to je Koreanac, to je normalno za njega...". Normalno je da sve na novom automobilu bude ispravno i da tako ostane u toku celog njegovog veka a da u garantnom roku sve bude popravljeno o trosku proizvodjaca.

Znaci sve sto krcne, susne ili ti se cini da odstupa od normalnog fukcionisanja automobila - prijavljuj. Znam da je dosadno i da zahteva vreme ali...

Sta da ti kazem kada su mene nakraju u Hit Autu gledali kao Stevu Zigona iz serije (samo mi je Saab falio) ali i tada nisam odustajao.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Ogi
                  CBC Senator XXL
                  • 07.10.2007
                  • 309
                  • Beograd
                  • Hyundai i30 1,4

Isao sam juce da reklamiram. Stogao posle posla, oko pola sest. Lik sa prijema mi rece da dodjem od pola 9 do 4 kada tu bude bila neka zena koja radi na reklamacijama i lik koji je poslovodja dela servisa koji radi lakiranje...

Dodjem ja danas, izadjem sa posla na pauzu (znaci iskoristim je za to umesto da doruckujem na primer) kad' on sada kaze rekla mu ta zena da on to slika i posalje joj na mail a taj lik nije tu, otisao van zemlje. Znaci sve je to mogao i juce da odradi. Dodje on sa fotoaparatom, slika i jedna i druga vrata, uzeo mi servisnu, fotokopirao je, uzeo mi broj telefona i kao javice mi se... u tom momentu izlazi iz servisa neki lik "u civilu" kao baci pogled na moj auto i "naredi" ovom liku sto je slikao u fazonu "posalji toj i toj na mail, uzmi decku telefon i to je to" i odose obojica... ja doviknem "a kada mogu da ocekujem da cete da me zovete?" a ovaj sto je slikao zastane, gleda ovog "baju" a baja kaze pocetkom sledece nedelje... tako su me generalno iskulirali ali ajde kao guzva im je bila a i hteo sam prvi put da budem na nivotu, u principu ukljucujem se tek kasnije ako pocnu da me ********ju... nista nisam pitao niti su oni ista rekli osim sto je ovaj sto je slikao prokomentarisao kako se lepo vidi da je boja podklobucena... sve u svemu, nije mi se bas dopalo ophodjenje ova dva dana al' ajde...

Pretpostavljam da cim nisu rekli "ma nije to nista" da nesto jeste i da ce morati da se sredi samo me sada interesuje kako ce to izvesti jer je stvarno katastrofa da mi farbaju dvoja vrata zbog 1x1cm necega sto verovatno moze da se ismirgla za 5 minuta... nadam se umeju da urade to neko flekovanje da se posle ne poznaje nista...

A i nerviram se sto cu verovatno biti bez auta i sto OPET moram u prokleti servis a nov auto sam kupio jer mi se smucilo vise da sedim po servisima!? Koja nebuloza. Da mi je neko rekao da ce nov auto da mi ide uservis posle 2 meseca i da tamo bude dan, dva, ja mu ne bih verovao.

Comment

• ToNcA
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2006
                    • 868
                    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                    • Mazda 6 2.0d

Nadam se da ces ti imati isto iskustvo sa servisom kao ja sa Hit Autom - prva dva puta sam imao zelju da im bacim bombu i jedini razlog sto sam drugi i treci put otisao je sto drugi servisi rade od 9 do 4 (kretenskog li radnog vremena) ili su suvise daleko od mene... A od tada su totalno cool. Predzadnji put su zaboravili nesto da urade na autu tako da sam otvorio dusu u knjizi utisaka i verovao ili ne zvao me je menadzer posle dva dana da poprica samnom i zamolio me da ga slobodno zovem ako se desi jos neki put bilo sta (zaboravili su da promene sijalicu na zadnjoj tablici i da promene plocicu na vratima koju sam polomio, ali ruku na srce to nisu ni naplatili tako da ne mogu da se bunim da su hteli da me zavrnu).

Tako bilo sta da ti smeta u servisu - udri po knjizi utisaka - oni tebe nece zaliti kada ti naplate redovan servis 100 i kusur EUR.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• dadok
                      CBC Član
                      • 01.11.2008
                      • 43
                      • nis

Cccc sta se sve desava nemogu da verujem.Doduse jeste to malo ali na novom autu starom dva meseca jednostavno nesme da se desi a i postoji opasnost da se prosiri ili da pranjem pod pritiskom skines boju do lima zato budi uporan da ti to sto pre srede,ponavljam da je star auto boli te uvo ali na novom je greota a i posteno si platio pa i za svoj novac trazi da sve bude kako treba.Sto se kvaliteta tice sobzirom da je ovlasceni servis trebalo bi da imaju radionicu za limarsko-farbarske radove a i ako nemaju za njih to radi neki ozbiljan servis tako da budi bez brige,neces ni poznati gde je bilo ostecenje,to se radi na fleku a ne cela vrata.

Comment

• Ogi
                        CBC Senator XXL
                        • 07.10.2007
                        • 309
                        • Beograd
                        • Hyundai i30 1,4

Ne bih ni voleo da mi farbaju citava vrata i to dvoja, za to flekovanje, da li moraju da se vrata skidaju? Neka urade to ali neka valja jer ako ne bude valjalo eto mene opet. Ne verujem da im je u interesu da urade lose a ne verujem ni da ce se cimati da mi farbaju dvoja vrata zbog ovoga.

Comment

• somi_kac
                          CBC Senator XXL
                          • 03.04.2009
                          • 796
                          • Kać

Druze, to je vec njihov problem. Ti si dao pare i dobio garanciju. Na tebi je da zanovetas sve dok ne urade kako se tebi svidja. Njima na dusu ide greska, ne tebi. Samo budi kulturan i sto vise naporan da ti to sto bolje urade.
                          OPEL Astra 1.6i
                          OPEL Kadett 1.6
                          ŠKODA Favorit

Comment

• dadok
                            CBC Član
                            • 01.11.2008
                            • 43
                            • nis

Nisam mogao da se orijentisem tacno u kom delu vrata su ova ostecenja ali sigurno nece da skidaju,ni za mnogo vece havarije neskidaju vrata,sve se to radi na licu mesta ,zastitice okolo, uraditi na fleku gde je ostecenje i ispolirati da ujednace sa ostatkom,imas bar neku sigurnost jer je auto u garanciji i u ovlascenom servisu rade.Javi kako je ispalo

Comment

• shvexoman
                              CBC Član
                              • 03.04.2009
                              • 57
                              • Smederevo

trazi im nov auto i to po mogucstvu BMW serije 1 , posto su ga iskopirali.

Comment

Working...