Evo sta je cudno, prvi put kad zgazim pedalu koci normalno, drzim je stisnutu i ne propada, vrlo malo popustim pedalu i odmah ponovo stisnem i ona malo propadne i tako stoji. Ponovo samo malo popustim, ali vrlo malo i odmah stisnem ponovo propada. I tako sve dok ne dodje do patosa. Tada je naravno kocenje minimalno. Cim pustim pedalu, vrati se do gore do kraja i stisnem ponovo normalno koci, svom snagom. Golf kec je u pitanju bez kocionog serva.
Sta moze da bude? Znam da mi zadnji cilindri nisu sjajni i treba da se menjaju. Da li mozda oni popustaju pritisak? Za glavni kocioni su mi rekli da kad stisnem jednom pedalu i ako polako propada onda je on los, ali meni tad ne propada nego tek kad malo popustim i odmah zgazim pedalu.
Za sada mi je bitno da je kocenje na prvi pritisak pedale odlicno a detaljno cu da sredjujem kocnice kad se vratim sa letovanja, sad stekam pare.
Sta vi mislite, u cemu je problem?
Sta moze da bude? Znam da mi zadnji cilindri nisu sjajni i treba da se menjaju. Da li mozda oni popustaju pritisak? Za glavni kocioni su mi rekli da kad stisnem jednom pedalu i ako polako propada onda je on los, ali meni tad ne propada nego tek kad malo popustim i odmah zgazim pedalu.
Za sada mi je bitno da je kocenje na prvi pritisak pedale odlicno a detaljno cu da sredjujem kocnice kad se vratim sa letovanja, sad stekam pare.
Sta vi mislite, u cemu je problem?
Comment