Selespeed servis - gde raditi??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Golub je PIZZA
    CBC Član
    • 10.12.2007
    • 14
    • Valjevo

Selespeed servis - gde raditi??

U zadnje vreme, menjac mi se ponasa blago rečeno "čudno" pa sam hteo da auto odvezem na neku dijagnostiku, da se vidi šta i kako..

Prvo sam mislio da idem u Sopot, ali vidim da su se neki žalili i na njih....
    A i video sam neki broj tel. koji je 206 ostavio nekog momka u bg...

Pa mi treba savet, gde vi mislite da je najbolje otici...

p.s. nije mi nista sad hitno da moram da jurim ko može prvi da me primi, pošto auto se vozi relativno normalno, a imam i drugi auto za svaki dan...

Hvala unapred....
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Selespeed servis - gde raditi??

A sta bi ti radio na njemu?
    Dijagnostika i redovan servis zamena ulja i filtera moze da se radi gde hoces,ako je potrebno otvarati menjac onda treba da se trazi neko pouzdan.

Pojasni to "čudno"
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• Golub je PIZZA
      CBC Član
      • 10.12.2007
      • 14
      • Valjevo

Pa šta bude moralo

Pa ne znam ni sam, menjao sam ulje skoro, a problemi su baš čudni..
      Tipa kada stanem sam mi izbaci u N, i u rikverc ubacije svaki 5-6 put (on ubaci u rikverc, upale se parking senzori, i odmah se vrati na N, i tako par puta...)

Prijavljuje grešku na menjaču, ali u voznji se ponaša normalno (sem izbacivanja u N kada stanem) i u manuelnom i u automatskom rezimu (lepo šalta, ne pravi čudne zvuke itd....)

edit:
      da napomenem da je u pitanju stilo abarth...

Comment

• MN026
        CBC Senator XXL
        • 18.01.2009
        • 348
        • SMEDEREVO

to nije kvar automatika saltanja trazi podesavanje koje se radi preko kompjutera.to se inaceradi svremena na vreme jer mikro motori i njihove poluge dobijaju luftove pa se zadaje program za osnovno podesavanje-prilagodjenje i to traje vrlo kratko ali je zato vrlo pozeljno.radi sa exsaminerom,aktiom,bb i mozda jos sa nekimkoje ja neznam

Comment

• Golub je PIZZA
          CBC Član
          • 10.12.2007
          • 14
          • Valjevo

Ja sam vec radio kalibraciju ili kako je prevedeno na toj dijagnostici gde sam radio "samoucenje menjaca"...
          Doduše nisam siguran koji je bio brand, ali nebitno sada... Mehaničar gde inače održavam auto, je skoro kupio tu dijagnostiku (nešto tima 5-6k €) i izgleda vrlo ozbiljno... Ali i posle toga, menjač se nakon 20tak minuta ponaša isto.....

U principu mi samo treba preporuka za nekog pouzdanog majstora koji ovo može da reši... Tj da zna šta može biti, a ne da menja sve redom pa da to košta ih

Comment

• MN026
            CBC Senator XXL
            • 18.01.2009
            • 348
            • SMEDEREVO

naznam teren valjeva

Comment

Working...
            X