Dakle, odavno je pao izbor na ovu gumu, ali kako nas je sneg iznenadio i potrajao, a prodavci ostali zateceni povecanom potraznjom, nastao je novi problem - nema kvalitetnih guma na lageru. Ako neko zna gde se mogu kupiti GY UG7+ u dimenziji 195/65(60)/R15 - slobodno neka napise telefon, sajt ili bilo kakav kontakt (ili neka posalje na PP ako nije dozvoljeno reklamirati prodavce) posto ne zelim da kupujem Tigar ili Savu.
Hvala unapred!
I jos nesto, posto sam iz Nisa, bile bi mi od koristi samo informacije o radnjama koje salju gume pouzecem. Inace dok ja cekam da njima legne uplata na racun pa dok mi posalju i dok stigne, iznerviracu se i kupiti Fuldu.
E sad, bilo bi dobro da se otvori neka tema (ili podforum) tipa vodic za kupce - po kategorijama delova (najbitnijih) - ne kao reklama za prodavce, vec kao pomoc korisnicima foruma.
Hvala unapred!
I jos nesto, posto sam iz Nisa, bile bi mi od koristi samo informacije o radnjama koje salju gume pouzecem. Inace dok ja cekam da njima legne uplata na racun pa dok mi posalju i dok stigne, iznerviracu se i kupiti Fuldu.
E sad, bilo bi dobro da se otvori neka tema (ili podforum) tipa vodic za kupce - po kategorijama delova (najbitnijih) - ne kao reklama za prodavce, vec kao pomoc korisnicima foruma.
Comment