Trese mi se auto pri kocenju [Daewoo Nexia]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • coi
    CBC Početnik
    • 11.02.2010
    • 4
    • Beograd - Zemun

Re: Trese mi se auto pri kocenju [Daewoo Nexia]

U vezi podrhtavanja pri kocenju, imao sam slican problem i posle provere diskova ispostavilo se da su gume ne izbalansirane tj krive, mogao bi i to da preoveris.

Comment

• volim_opela
      CBC Član
      • 01.10.2009
      • 25
      • Nis

Sta se dalje desavalo, jesi resio problem?

Comment

• 0megA
        CBC Član
        • 03.08.2008
        • 42
        • Beograd

Originally posted by volim_opela
        Sta se dalje desavalo, jesi resio problem?
        Krajnje cudna stvar da tako kazem

Otisao sam kod mehanicara koji mi je proverio ceo trap i kocnice i nije nasao apsolutno nista...
        Kvacilo moze jos da izdrzi ali sam ipak dobio preporuku da u skorije vreme uradim zamenu seta kvacila....
        Diskovi prednji su u redu nisu krivi niti bilo sta slicno dok su plocice koliko toliko potrosene ali su ravnomerno trosene. Pozadi su kao sto rekoh kocnice nove i tu nema problema
        Gume i gelne su u redu nisu krive niti bilo sta slicno. Kaisevi i zupcasti i i klinasti su ok,takodje i spaneri i roleri

Obzirom da se sve ovo desavalo tokom zimskog perioda sa nestankom snega i dolaskom lepog vremena problem je nestao da tako kazem sam od sebe...
        Probao sam sve i svasta i da ga naglo zaletim pa zakocim ili polako da vozim cak i pod rucnom da ga okrenem i sve medjutim auto radi besprekorno nikakvih problema u vidu podrhtavanja sada nema mada i dalje pratim situaciju tako da ako bude nekih novih momenata (mada se nadam da ih nece biti ) javicu

Comment

Working...
        X