Prstenovi za alu felne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Puzo81
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2009
    • 687
    • Novi Sad/Prijepolje

Re: Prstenovi za alu felne

Pojedini "nakupci" sto uzimaju 500 din po plasticnom prstenu treba da zabiju glavu u zemlju ko noj i da je ne vade NIKAD.Aj da idu na zaradu 100% pa ajde,razumem ali idu na 400- 500%

Konkretno trazili su mi 2000 za 4 prstena plasticna (da ne imenujem mada bi mogli lepo da zavrse na crnoj listi servisera/vulkanizera itd).Zahvaljujuci CBC-ovcu SVARGLICU koji mi je dao br strugara u NS i lepo sam otisao po ovoj mecavi i odradio za 20min sva 4 prstena za pogodite 400din.Da,sva 4 od nenormalno tvrde plastike za samo 400dinara

Plasticni prstenovi su 100/kom a metalni 150/kom i momak fenomenalno radi.Ako slucajno nesto ne pase u 0.01mm mozete slobodno da se vratite da vam doradi.

Kome kod treba br strugara nek mi se javi na pp i dacu mu kontakt mob i adresu

Evo i slika

Comment

• PUFI
      CBC Početnik
      • 15.03.2009
      • 2
      • Beograd

Odg: Prstenovi za alu felne

Pozdrav drustvo, moze li meni neko da posalje broj telefona tog coveka sto pravi prstenovem, i dali ima jos neko ko pravi a da je iz beograda... hvala unapred !!!

Comment

• duka1977
        CBC Početnik
        • 23.02.2017
        • 1
        • novi sad
        • gg

moze broj od tog strugara iz NS-a

moze broj od strugara

Comment

• Filke
          CBC Član
          • 07.09.2010
          • 61
          • Beograd

Zdravo svima

Da li se isplati cimati i uzeti neodgovarajuću OEM felnu iako je prečnik centralne rupe veći od originalne tj. kako se ponašaju točkovi sa prstenovima u odnosu na felnu sa originalnim prečnikom? Mene najviše brine kako se ponašaju prstenovi prilikom skidanja i stavljanja felne (točka) da li zapeknu pa ne mogu tako lako da se skinu , pogotovo ako je potrebno negde na putu montirati originalni rezervni točak, a prsten je ostao na glavčini... Pa se postavlja pitanje da li bolje staviti plastične ili aluminijumske prstenove i da li mogu prstenovi da se montiraju tako da ostanu na felni a ne glavčini točka?

P.S. Ako imate nekog dobrog strugara u BG-u koji radi te prstenove bio bih zahvalan za telefon.

Comment

• YUgisa
            CBC Senator XXL
            • 05.06.2008
            • 793
            • Subotica
            • Yugo 1.1 EFI

Prsten je uvek 0.1mm veci kao i fabricka felna od glavcine, a trebalo bi je na tesno da se ucuka u felnu.

Tj vidjao sam neke koji idu kao na tesno na glavcinu pa je spoj prstena i felne u toleranciji 0.1mm, ali nisam video da neko to u praksi koristi.
            Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• BrziHGT
              CBC Početnik
              • 08.11.2017
              • 1
              • Novi Sad
              • Fiat Bravo

strugar?

Pozdrav društvo. Potreban mi je taj strugar iz Novog Sada što radi prstenove. Može broj, adresa, ime...?

Comment

Working...
              X