Nisam probao, ali sto da ne, ako ce se gaziti ostrije, mislim da nema potrebe preterivati iz razloga sto je GSi dovoljno dobar sa svojom tesinom, a Yugo je laksi , pa rasudi sam.
Samoventilirajuci diskovi na Yuga???
Collapse
X
-
Jedna stvar koja je bitna, pazi sa prednjom balansstanglom, jer sto je meksa, lakse se vadis iz krivine sa prednjom vucom.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Nesto nisam za varijantu ubacivanja zadnjih diskova,sto zbog cene, sto zbog toga sto sam cuo da cu imati povukao-rucnu efekat...
Neko mi je jednom rekao da poz. diskove treba stavljati samo ako ima 200+hp na jugu...
Comment
-
-
Uz izvesne izmene na suspenziji zadnjeg trapa je moguce dobiti celu osovinu da se prilikom zatezajuce sile kocenja nazad, podize, dakle da se auto spusta na dole. To je jedino pravilo resenje kad je u pitanju nabadanje napred uz pomoc jakih kocionih sistema. Dakle tada zadnji trap hoce da se izdigne ali ima fini za spustanjeAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ja nisam strucnjak 8)
Sa kocnicama nema igranja :x
Ali mislim da ce se auto cudno ponasati na klizavom putu, ako kociona sila nije dobro raspodeljena izmedju prednje i zadnje osovine.
Moj matori kaze da je auto ispravan samo ako rade kocnice i ima dobre gume, inace chale je profi vozac 30. god. obishao masu zemalja bio na 3 kontinenta sa shleperom.
BOOST>>> ti rece da su doboshi kod kamiona, ti ne znas da je shwedski narod napredan, matori vozi VOLVO FH12 460hp, ima diskove i ABS na trucku(tegljachu) a mislim i na prikolici. Idemo u 21. vek
Pozdrav svima!!!!!!!!!
Comment
-
-
Ha.. ~Vovoda >> Znam, uzimam samo za primer da dobosi nisu toliko za potcenjivanje, to sto su diskovi je iz razloga fizicki brze reakcije otpustanja kod mehanizma diskova u odnosu na dobose, znaci, ABS je razlog
Inace, malo slika mojih sledecih kocnica, jer sa standardima sam zavrsio:
Ovo je odgovor "mog majstora" na disk kocnice danasnjeg kalibra. Plocice koje koce su od kobalt legure, sa kanalima za vodu.. za oko 2 nedelje ce biti montiran test sistem na jednom SAAB 9000 T pa ce vidimoAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Negresis, jeste...
I zakon kad definise azbestnu i bezazbestnu masu govori ovako:
Bezazbestna masa je svaka masa u kojoj je sastojak azbesta ispod 1% tezisnog udela !!
Dakle, vezivo, metalni dodatci i azbest u kombinaciji do 1 % tezinskog udela.
To je to. I to kad je u pitanju Svedski normativ.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Da... jedna pumpa visokog pritiska ce da forsira vodu da u sto vecoj kolicini prolazi kroz pakne.. prilikom kocenja samo, do ce standardna vodena pumpa da drzi sistem na svojih klasicnih 90 stepeni, dakle paralelno se prikljucuje sa grejacem u kabini.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
cosworth>>ja mislim da mozes sve da preuzmes sa fiat ritmo,jos ako nadjes motor od njega 1.6 sa dvije bregaste u glavi i cini mi se oko 100ks,ima ga jedan moj drug,auto je 87-8 god. ali ide kao metakHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Ja sam vec i rekao da je u Pitanju Ritmo, imas TC model 105 i TC Aberth 125, vesanje je isto samo je motor V drugi.
Ovaj model TC 125 Abarth je bio guja u svoje vreme i Nemci su bili otkacili za zvrkomAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment