ako može neko da postavi samo link iizbora guma prema vozilu(ne mogu da nađem dimenzije za fiat fiorinino),mislim da će i drugima koristiti pa da se stavi u lepljive.
izbor guma prema vozilu
Collapse
X
-
Re: izbor guma prema vozilu
felne 4x13 145r13s 1,7-2,5bar
4,5x13 165/70x13 1.9-1.9bar
5x13 165/70x13 2.2-1.9''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
-
ivancho, koliko su relevantni podaci o pritisku u gumama , recimo na Dunlopovom sajtu?
On kaze recimo 225/45-17 1.8/2.0 a mislen kaze 2.0/2.3 za svakodnevnu voznju a ja recimo vozim 215/45-17 2.3/2.5.
kapiram da kad bi prednje spustio na 2.0 ili cak 1.8 bio bi cesta musterija ovima sto ispravljaju felne a i ubedjen sam da bi mi podigao potrosnju. sta ti mislis?deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
dobar je ovaj michelinov sajt,http://www.michelin.rs/michelinrs/rs...113094139.html za moj golf daje 100% tacne podatke
Comment
-
-
Pazi 1,8 je premalo, neki optimum je 2,2 ili 2,3 bara. Pogotovo sto je BMW malko tezi tako da drzi ga kao i do sada. Jedino ukoliko ti je neudoban na 2,3 mozes da ga spustis na plafon 2,1 ali mislim da ti je 2,2-2,3 ok.
Comment
-
-
Pa moj i nije bas tezak napred posto je cetvrtak a i motor je iza osovine tako da tu nema bojazni. Meni je trenutni setup idealan jeste da je malo tvrdji ali mi je grip bitniji od udobnosti. Guma se ravnomerno trosi i nema uvijanja po krivinama.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Nezaboravite da svi koji voze sa azotom u gumama da teraju gume na +0,4 bara extra pritiska u odnosu na vazduh, cisto da nebi po krivinama vozili na obodu felne(a i gume nemaju saru na stranicnom zidu pa da nebi doslo do cepanja)
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
mnogo veci problem od svega je sto u gradu ladno nema jedan tacan manometar. sta vise, od vulkanizera do vulkanizera su razlike u pritisku cak po 0,5bar. beoguma i lav imaju digitalne i samo se na njih oslanjam. ovi manuleni svi do jednog su neispravni a pogotvo oni na omv-u lazu.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment