Pitam znalce i majstore.Jel moguche da na nekim kolima(tu nazalost spada i moje)nije moguka izmena samo homokinetichkog zgloba,vek mora da se menja zajedno sa poluosovinom!!Menjao juche zashtitne gume na h.k zglobu(t.z.manzetne),i morao sam da otkachim celu poluosovinu,od menjacha,da bi to uradio!Zglob nije hteo nikako da izadje.Posle mi neki likovi rekli da za moj auto(kia sephia)za kiu kapital,za daewoo racer i za neki drugi modeli ,to je standardna stvar.Znachi kad se sje.. zglobotkachish celu poluosovinu bacish u kontejner idesh i kupish novu(sa sve zglobom,namestish onaj zadnji deo i krstache i to je to.I josh kazu da to koshta nekih 350-400evrica.
J**o sam jeza,ako je stvarno tako.I josh neshto.Dali neko zna gde se sipa ulje u menjach za ovo moje blesavo auto.Znachi motor (a najverojatnije i menjach)od mazde 323 tamo daleke1990 tdo 96te.Slichan mottor(vizuelno isti)je imaoIvvan na svom fantomu!Bile neke fotke pa sam video.Mi (ortaci i ja)poshto nismo uspeli da nadjemo chep ,otkachili smo onu sajlu za kilometrazu i tamo sipali ulje W75-80.I to bi bilo to.Danas prao auto i sutra (a mozda josh danas)sigurno ke kisha.

Comment