kuglice za balansiranje tockova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sasa13
    CBC Veteran
    • 25.09.2006
    • 136
    • Beograd

kuglice za balansiranje tockova

nezadovoljan vulkanizerskim uslugama uglavnom balansiranjem, malo sam surfovao i naleteo na bas ovo...

http://www.counteract-hrvatska.com/date ... chuere.pdf

da li je neko koristio, ima li da se kupi kod nas? koliko grama ide u tocak?
    vidim da se duze vreme koristi u kamionskoj industriji...
  • Coa_16V
    CBC Veteran
    • 26.03.2008
    • 145
    • Bg

Re: kuglice za balansiranje tockova

Da ovo vrsi posao cenim da odavno ne bi bilo balans masina i balansiranja guma

Moj ti je predlog da ti lepo nadjes nekog drugog vulkanizera, barem ih u Beogradu ima kolko oces...

Comment

• Siera
      Cbc Senator
      • 09.11.2009
      • 1365
      • Čačak
      • Stralis

Kuglice postoje Ja sam ih kupovao za kamionske gume u "Rondo" Novi Sad ili u Krnjači isto Rondo. Za svaku dimenziju gume ide odredjeni tip "kesice" Prilikom montaže kesica se ubaci u gumu i prvi put kada predje brzinu od 50km/h pukne i kuglice se razidju po gumi tačno tamo gde treba tako da je po meni to dobra stvar.Posle 2 godine kada sam skinuo gume nisam primetio ništa loše Felna unutra se sija tako da valja probati.
      Pozdrav
      Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• sasa13
        CBC Veteran
        • 25.09.2006
        • 136
        • Beograd

pa vidim da ih amerikanci masovno koriste, uglavnom kamiondzije....mada pojavljuje se i dosta kod motociklista, verovatno je teze balansirati gumu na motoru...
        znas li kakve su cene u Rondu? Jel ima to i za kola ili samo za kamione? Negde sam procitao da nisu najbolje za niskoprofilne gume?

Comment

• Siera
          Cbc Senator
          • 09.11.2009
          • 1365
          • Čačak
          • Stralis

Nemam pojma koja je cena jel to sam naručio zajedno sa gumama. Kod mene na kamionu nisam primetio ništa negativno pa neznam šta bi se dogadjalo sa tim niskoprofilnim gumama, moje mišljenje je da to nebi bio nikakav problem.
          Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

Working...
          X