Od skorije mi se desava sledeci problem sa menjacem,kada vracam brzinu iz 4 u 3 cuje mi se krcanje iz menjacai to svaki put.Mislio sam da je nesto dobro neradim,posto mi se slicno desavalo kad sam kupio ova j auto i ubacivao iz 2 brzine u 3 ali sam se do sad navikao i to mi se desava bas retko.Zna li neko sta bi moglo da bude problem.Meni pada na pamet sinhron ili mozda je nesto drugo???
Problem sa menjacem VW Polo 1.4 16v 2001
Collapse
X
-
Re: Problem sa menjacem VW Polo 1.4 16v 2001
Menjac je vec na popravci(195e)i menjam set kvacila (110e)to su cene delova...Ubedise da me bolje popraviti nego kupovati polovan posto nemogu biti siguran u kakvom j stanju polovan menjac.mada sam ja nasao jedan za 280e..
Comment
-
-
Menjac je vec na popravci(195e)i menjam set kvacila (110e)to su cene delova...Ubedise da me bolje popraviti nego kupovati polovan posto nemogu biti siguran u kakvom j stanju polovan menjac.mada sam ja nasao jedan za 280e..
Comment
-
-
Zvuci glupo ali neznam sta menajju..odnesen je u zemun kod nekod majstora koji popravlja samo menjace.A oko popravke se zauzeo moj rodjak koji je majstor cale kontaktira sa njim...posto su mi i njih dvojica i odslepali auto kad je stao,i sad je kod njega u radionici...
Comment
-
Comment