problem pistanje tocka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • davidm91
    CBC Član
    • 11.11.2010
    • 33
    • BG

problem pistanje tocka

Pomozite,imam problem a ne znam da li je hitno ili moze da se vozi?
    Radi se o sledecem,sinoc sam na putu presao preko male rupe,ne tako duboke,i od tada kad skrecem u levo sve vreme mi pisti nesto iz prednjeg levog tocka.O cemu se radi?
    ja vozim jugo koral 45
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Re: problem pistanje tocka

Upao ti kamencic izmedju diska i zastitnog pleha.Skini tocak i iscackaj ga ili probaj malo da vozis u rikverc,mozda sam ispadne.

Comment

• davidm91
      CBC Član
      • 11.11.2010
      • 33
      • BG

moguce,manje pisti ali ponekad se malo cuje.Mozda se kamencic pomerio.
      Znaci moze da se vozi nije zubcasta letva ili tako neki veci problem?

Comment

• SHNAPSI
        CBC Član
        • 01.12.2010
        • 65
        • NIS
        • CITROEN XSARA 2.0 HD

Manite zezanje kamencic i to covek pogodio rupu ali ajde.Logicno treba da posetis majstora da ti pregleda vesanje ,lager na tocku mada pre ce da razbijes ceo trap nego li lager rikne mada je to moguce.Sledece za tebe i druge koji budu citali ovu temu a najcesce ljudi ne znaju sledece :ako roknes rupu po gradu ili prekopani i privremeno popunjen kanal preko ulice (sto se podrazumeva po gradu jerbo stalno nesto kopaju) uradis ovako.Prvo detaljno pogledaj trap i eventualno sta je osteceno(branik spojler kraj spone rame) ako se vizuelno vidi ili cuje u toku voznje .Mobilni u ruke i pozoves POLICIJU da izadje na lice mesta i uradi zapisnik i evidentira ocigledne stvari to je najbitnije da li je mesto oznaceno znakom i slicno ako nije imas bingo.Za par dana zakonski dizes kopiju zapisnika i sada imas 2 puta pravac u nadlezno preduzece za puteve u gradu su zasebna ili na magistrali po reonu odrzavanja pa trazis odstetu tj vansudski dogovor ...DRUGI je u osiguravajucu kucu da napravis dogovor da ti isplate stetu pa ih oni ganjaju za lovu.Treci najnepovoljniji put je Privatna tuzba opravis sam auto pa cekas lovu na sudu sto se po meni najmanje isplati tj osedeces dok kane lova .Toliko od mene POZZ
        NISTA NE KASNI - SAMO JE KASNO ZATRAZENO +++++

Comment

Working...
        X