Da li je neko probao Pirelli P3000? Treba da zamenim gume i dvoumim se izmedju Pirellija i Prime. Razlika u ceni je oko 700 din. Profil gume je 195/65/15. Da li neko ima neku drugu preporuku? Naravno da je cena 6-7 hiljada din.
Gume - iskustva sa raznim brandovima
Collapse
X
-
-
Trenutno je taj model Pirellija na popustu u Metrou (6000 din.) i skoro sam resio da ih kupim dok nisam ovde procitao misljenje drugih o Primi, pa se sad dvoumim. Inace do sada sam vozio Mischelin koje su bile savrsene. Medjutim njihova cena je dosta veca, oko 9000, pa je to razlog sto sam morao da odustanem od njih.
Comment
-
-
I je l' moze neko da mi objasni sta znaci oznaka 91T?
Comment
-
-
Kada me je ujka M pominjao nisam bio na forumu(1-va,2-ga stranica),evo sad mogu da kazem o PRIMI par reci(a i iskustvo je vece):vozio sam 195/50*15 na citroenu BX.Vazno je znati da nema svaka dimenzija ojacanu ivicu!Kostale su 50evra po komadu.Fantasticno drzi i na suvom i na mokrom.Veoma je mekana i udobna ali zato vise ljulja,kome smeta nek uzme felnu od7j ili vise.Uletao sam u strasne rupetine vise puta i ni traga ostecenju!Bolja je od BRAVURISA!!!Winteru je neko kudio,mislim da nema bolje gume za zimu!I nju prave sa ojacanom ivicom u nekim dimenzijama...
Comment
-
-
Ja sam vec ranije pisao Kumho, Fulda i Trajal su djubre.
Fierstone ne znam kakve su.
Ali ove gore tri pomenute izbegavaj to ti iz licnog iskustva govorim.
Cuo sam jos da je i Barum sranje, ali s njom srecom nisam imao nikakvog kontakta, tako da kazem cuo sam.
Comment
-
-
Za Fulda-u reci da je sranje je malo preterano. Problem je sto je na nase trziste dolazilo sve i svasta i sto su ljudi kupovali polovne i gume raznih klasa. Konkretno Fulda je pravila neke serije guma u Madjarskoj, ne znam da li jos uvek postoji tamo neka proizvodnja ali mozda si naleteo na Madjarsku Fuldu na koju su mnogi imali zamerke. Ja sam imao jedan set M+S fuldinih guma (nemackih) i mogu reci da su trajale dok se nisu izlizale. Nijednom se nisu probusile a pri kraju sare jedna po jedna su krenule da se deformisu. Pri tom, nisam ih uzeo nove nego 5 godina stare (stajale su u podrumu na felnama kao set zimskih guma i par puta koristene), znaci to je rok do kojeg guma treba da bude vec potrosena i na otpadu. E sad naravno da je ova M+S varijanta za umerenu voznju i leti i zimi i u skladu stim, tako su i sluzile. Grip leti prosecan, na kisi odlican, zimi isto dobar.
Comment
-
-
Originally posted by WizJesi testirao Bravuris i Primu?
Dali znas u kojoj se dimenziji rade sa ojacanjima
I dalje cujem price od Pirocanaca cak da se ovde ualjuje i druga klasa tj malo losije gume,e sad neznam koliko je ovo tacno
Comment
-
Comment