Najmanje DOT 3 ili DOT 4.0 a mozes i 5.1. Razlika u ceni je neznatna izmedju 3 i 4 a 5.1 je malo skuplje ali i najbolji standard.
Kupi komotno 4.0. Obrati paznju da kociono ulje nije vecno kad se otvori kantica (skuplja u sebe vlagu iz vazduha). Zapisi na kantici kad si je otvorio a ne verujem da ti treba vece pakovanje od 0,5 l. Zasad samo toliko. Vek trajanja ulja u autu je oko 2 godine (znas li kad je menjano zadnji put kod tebe?) a onda dolazi potpuna zamena i onda kupis pakovanje od 1l ali 5.1 i miran si. Ako ti majstor menja pa zanoveta da 5.1 ne valja samo mu kazi da ti sipa BAS TO ulje i da ne brine za tvoje gumice. Ima majstora koji jos uvek ne znaju sta je to 5.1 standard i mesaju naziv tog ulja sa uljem 5.0 koje je za pojedine motocikle i na silikonskoj bazi je a ne sme da se sipa u uobicajene automobilske kocione sisteme. Sve sam ti napisao mada postoji tema o ovome i to veoma opsirna.
ako se utvrdi da ti se lampica palila zbog nedostatka kocionog ulja.trebalo bi vizuelno prekontrolisati kocnice( prednje i zadnje,) i spojeve na glavnom kocionom,da slucajno negde ne " gubi" ulje.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
U starom maniru da nastavim,bez otvaranja nove teme
Sa ovim hladnim danima javio se i standardni fiatov problem,blago "grebanje" kada prebacujem iz prve u drugu i cinimi se da odmah nakon promene brzine menjac na kratko zasusti...Da ne davim dalje posto vidim da je to kod fiata klasika,hteo bih preventivno da promenim ulje u menjacu.Mislim da sam u autodati video da ide 75-90 polu sintetika 2l.Da li smem da sipam mesto nje 80-90 punu sintetiku,jeftinije je,a i lakse se nalazi.I naravno sta preporucujete od ulja,motul...?
Vidi ..možeš ti da sipaš i SAE 90 ali NIJE DOBRO.Taj menjač traži redje ulje da bi mogao lako da "šaltuje" , pogotovu kad je hladan.
Sa gustim uljem hoće i da "zalepi čaura" i svašta...Drži se fabričkog uputstva.
Pozzzzzzzz
BP
Da postavim pitanje ovde, da ne otvaram drugu temu.
Auto je Fiat Tipo 1.6, isto kao i vladina tempra, SOHC, karb. Pozadi su dobosi.
Na proveri kocnica na valjcima u Centru Boban prijavljuje mi da zadnji desni tocak lose koci, da je razlika kocenja izmedju leve i desne strane na zadnjoj osovini zbog toga velika, iznad granice dozvoljnog (na drugom valjku prolazi bez problema ), i to samo na noznoj kocnici, na rucnoj je OK. Takodje lik na tehnickom (posto kod Bobana radnik vozi aute ne valjke, ne ja) tvrdi da papucica "propada", meni se ne desava, ili ja to ne primecujem ...
Majstor kaze da su paknovi i dobosi OK, i da pominjao je neke ekscentre, nemam pojma, nisam ja pricao sa njim, i kaze da je sredio to, medjutim na ponovnom testu taj isti tocak isto tako koci, cak i gore. U servisu tvrde da kod Bobana "mnogo seru", ali to mi i nije neko objasnjenje...
Ima li ko ideju o cemu se radi?
Jel` to kad kazes da "na drugim valjcima prolazi bez problema" znaci da je na drugim valjcima sila kocenja nazad jednaka?Ako rucna radi odlicno i ravnomerno koce i jedan i drugi(sa rucnom) pogledaj cilindar na desnom tocku.Takodje i crevo moze biti uzrok problema.Pogledaj i da nije negde sabijena metalna cev od kocnice koja vodi ka desnom tocku.
Valjci mogu da daju netacno stanje jedino ako su extra prljavi,sto ne verujem da je ovde slucaj.
Ok,hvala na odgovorima.Sipam fabricki preporuceno.
Da li neko moze da proveri u autodati koje ulje ide jel nisam siguran i kakvo je ulje delphi(valjda se tako pise)?
Comment