Ko sto kazu ljudi uhvati se felna iznutra a gume ne moraju da se skidaju. Pa nece da pusti strug na 2000 o/min. (mada ko zna ja sam jednom probao strug na 2000 o/min moglo je da bude svasta lezaji nisu bili novi)
A kako ces da stegnes sa unutrasnje strane. Obicno strugovi imaju 3 pakne, znaci na svakih 120 stepeni. Dal ce da se pogodi kraci felne da moze da udje unutra?
Sad sam bio kod vulkanizera i trazi mi 15e po tocku da mi to razbusi .Pa za te pare cu rucno sa smirglom 60 da guslam 5 dana ako treba.Moze i bijaksom,pa polako.
A kako ces da stegnes sa unutrasnje strane. Obicno strugovi imaju 3 pakne, znaci na svakih 120 stepeni. Dal ce da se pogodi kraci felne da moze da udje unutra?
Sunce mu kalajisano, jesi ti metalac ili praviš perece
Tu je najveci problem pravilno stegnuti felnu da ne baca tj Izmeriti komparatorom da bude u centru. Sama obrada traje minut dva.
Za cenu od 15 evra neznam sta da ti kazem. Ovde u smederevu za stotinak evra rade hilznovanje bloka sto je mnogo veci poso. Probaj u nekoj masinskoj radionici vidi za cenu.
Kolegin cale mi je razbusio na strugu,u 100-ti deo mm.Nije hteo da uzme ni dinara.Jedini trosak mi je bila damontaza a potom montaza guma i balansiranje
Comment