Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Ako gledas na trap,onda stavi 195...a ako te interesuje samo izgled i u stanju si da zrtvujes trap zbog look-a onda stavi 205 ili koju vec dimenziju hoces...
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Amortizeri su ok. Mozda bi trebalo da se ide na mekse amortizere kada se ugrade niskoprofilne gume, ali to nije to... Dzaba stavljam sire gume ako stavim mekse amortizere... Pozdrav!
Samo da dopunim nesto. Ukoliko se ide na niskoprofilne gume ide se i na tvrdje amortizere, nikako na mekse.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Naravno, ja sam to rekao cisto onako hipoteticki... Stavis tvrdje opruge i stavis niskoprofilne gume i nema udobnosti kao sa fabrickom kombinacijom... Ne znam jos nikoga ko je stavio vece/niskoprofilne gume a stavio mekse opruge...
Ako gledas na trap,onda stavi 195...a ako te interesuje samo izgled i u stanju si da zrtvujes trap zbog look-a onda stavi 205 ili koju vec dimenziju hoces...
ako stavi 205 i ubije se zbog kolotraga, imat ces ga na grbachi
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
hondice nebi uzimao sada pre proleca a imam nameru ove nedelje da uzmem radar detektor
Comment