Radi se o sleecem. Vec dva puta sam kupio plocice u originalu (navodno) i obe garniture posle 10000km cvile kao da imam violinu u kolima. Uzasno iritirajuce. Gde nabaviti KVALITETNE plocice kod nas????
Kvalitet kocionih plocica?!
Collapse
X
-
Kvalitet kocionih plocica?!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu! -
Re: Kvalitet kocionih plocica?!
Originally posted by adaVec dva puta sam kupio plocice u originalu (navodno) ... Gde nabaviti KVALITETNE plocice kod nas????
Trajnost u velikoj meri zavisi i od načina vožnje - do vozača, kao i kvalitet pločica.
Korisno bi bilo, da se navedu podaci o kojem vozilu se radi i proizvođač pločica. Zašto navodno u orginalu? Kakvo je pakovanje i ima li deklaraciju?
To je i razlog, što se u poslednje vreme oslanjam isključivo na ovlašćene servise, uveren da rade savesno i ugrađuju delove, koje je proizvođač vozila preporučio. Ako postoji izbor, uvek idem na kvalitet po onoj: Koliko para, toliko muzike (naravno, ne one koju je "ada" pomenuo)!
Comment
-
-
@Legenda
Nije problem u novcima. I ove takozvane iz originala (kupljene kod citroenovog distributera u Novom Sadu) kostaju 4500 dinara za prednji komplet i badava.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
izmedju zadnje strane plocice i kocionog klipa treba da postoji distancer/plocica od lima obicno do 1mm debljine, ili na samoj plocici (sa zadnje strane) treba da bude sloj materijala koji absorbuje te vibracije koje izazivaju zvuk cvilenja.
Ovo je problem u vecini slucajeva, prvo bih to proverio.
Comment
-
-
Originally posted by SAABotražiteljProbaj LPR. Relativno brzo sam ih potrošio, možda zbog mog načina vožnje, ali nisu zacvilele do zamene. A i više volim da trošim pločice nego diskove
Za LPR pricaju da su djubre...ja platio za Stila, doduse pre dve godine, par prednjih oko 900 dinara.
Za divno cudo, nikakvih problema nisam imao, lepo su kocile i nisu skripale ni malo. Tako da ne mora da znaci skuplje-bolje.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
Comment