ROK REKLAMACIJE NEPOZNAT!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

ROK REKLAMACIJE NEPOZNAT!

Nakon reklamacije gume prolazi zakonski rok od 45 a ne dobijam nikakvo resenje o istoj(navodno se ceka neka komisija) komisije i dalje nema prolazi 60 dana prilazem tuzbu nadleznoj inspekciji,ocekujuci rutinski zavrsetak slucaja u moju korist i pricajuci sa par "parazita" koji sebe nazivaju inspektorima i to trzisnim jos vise sam siguran u iskod.Danas stize osvezenje na ovom toplom danu,zovem izvesnog s*eronju koji vodi moj slucaj i on mi kaze pa sacekajte malo da servis utvrdi dali je doslo do vase greske,rekoh zabole me za servis rok im je prosao,i kao dodjite sutra.Moje misljenje je da pomenuti kvazi inspektor krsi zakon i to debelo u garantnom listu lepo pise da je rok reklamacije 45 dana i tacka,sta dalje kome se obratiti.krivicna prijava mozda
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Koje gume i koj prodavac ?

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Pise li sta u garantnom listu?
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Ma bitna je inspekcija i sam postupak a ne guma,mozda je bila i moja greska ali 45 dana kako pise u garanciji nisam dobio nikakav odgovor,prema tome obavezni su da mi isporuce novu gumu,bez nekih peripetija e sad inpektor stiti njih a ne mene kao potrosaca

Comment

• overspeed
          CBC Senator XXL
          • 24.05.2005
          • 2779
          • Kosovska Mitrovica

Papire u ruke i u trzhishnu inspekciju!

Ako treba i krivichnu prijavu, mada bi najbolje bilo takve s*ronje po'apsiti i oduzeti im radne dozvole!!!

Dokle ce, bre, vishe da haraju ovom zemljom i ovim narodom!
          http://www.bmw.tv

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

"Over< bre pa ja sam i bio u trzisnu,prvo im je trebalo 2 sata da nadju kod koga je moj predmet i na pitanje o mojim pravima svi klimaju glavom i kazu da sam ja u pravu,a kad sam zvao tu volinu od inspektora na mobilni telefon naravno posto avaj on ne dolazi u firmu nego odmah ide kuci,on mi je rekao da ih cekamo jos malo bas taj nadlezni inspektor,idem opet sledece nedelje kod sefa ako moze on nesto da resi,ako ne neznam koja je sledeca instanca po rangu direktor mozda(mada kako vidim ovde se svi stite u krsenju zakona) ili mozda rebublicka inspekcija,sup tuzioc?

Comment

Working...
            X