Udubljenja na haubi i krovu od grada

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BGILLEGAL
    CBC Senator XXL
    • 22.05.2006
    • 653
    • Beograd

Udubljenja na haubi i krovu od grada

Koristio search, bezuspesno. Znam da je postojala ranije tema sa kontaktima servisa koji ispravljaju udubljenja bez farbanja i gitovanja.

Da li moze neko da mi izvuce link do te teme ukoliko zna tacno gde je ili da je zapocnemo opet? Znaci problem su udubljenja koja je naneo grad na haubi i krovu.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Pre 10-ak dana je bio grad u BG-u "ubio" mi je auto. :( Da li neko moze da mi pomogne savetom kako da ispravim ulubljenja? Cuo sam da ima ljudi koji to rade vakumom? Da li neko zna nesto o tome? Hvala unapred na pomoci!

Vrsim peglanje i masiranje vecih i manjih udubljenja gde nije ostecena boja bez farbanja, kao i udubljenja od grada bez ostecenja boje. Zainteresovani neka mi se jave na private ili na broj 0638854419...
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• vlajko69
      CBC Član
      • 22.11.2009
      • 12
      • South Banat
      • Golf mk3 TDI

Ovo moje nije bas odgovor nego pitanje.Da ne bih otvarao novu temu, a slicna je tematika, pitacu ovde pa ako me neko primeti primeti, ako ne...
      Naime imam malo veca ulegnuca na krovu nastala od pada snega sa kucnog na moj tj. krov mog auta.Sad mi je auto k'o da su se prasici valjali po njemu
      Kako to moze, i dali uopste to moze da se resi???Mozda bih smeo i sam kada bi mi neko bar malo objasnio, posto su ulegnuca sireg obima, ne kao od grada ili loptica.
      Mesto za Vasu reklamu...

Comment

• stevak
        CBC Senator XXL
        • 31.05.2009
        • 1215
        • Zemun
        • Saab 9000 cs 2.0T

Nekad se to rešavalo udarcima šakom ili bridom pesnice iznutra. Najčešće se vraćalo u prvobitan oblik.
        ex SAABotražitelj

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Koji auto i po mogućnosti "okaći" Neku fotku, jer ovako ne može se deliti savete. U svakom slučaju, u izvesnoj meri, može se ispraviti skidanjem neba i delovanjem fizike na ulubljenje. Pritiskanjem, udaranjem pesnicom, ili gumenim čekićem, a finalnom obradom, pažljivo ispraviti sitnije neravnine.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

To sve pomaže u nekom kratkom roku posle nastanka štete, kad lim odstoji i "zapamti krivinu" teško da se ispravlja samo udarcem šake...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• vlajko69
              CBC Član
              • 22.11.2009
              • 12
              • South Banat
              • Golf mk3 TDI

Auto je Golf 3, a sneg je pao zimus, pretpostavljam, jer auto sam skoro uzeo u takvom stanju pa bih da koliko-toliko saniram te neravnine, i to cu najverovatnije da prepustim nekom strucnijem da ne napravim jos vece sr..e tj. stetu.Mogu i sliku da okacim, ali prvo da ga operem
              Mesto za Vasu reklamu...

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Pa i meni se javlja da je pao zimus pošto ovog leta ga nisam video Daj sliku makar da pogadjamo
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Franjo
                  Banovan
                  • 14.08.2009
                  • 2831
                  • Inđija - Beograd
                  • Renault megan II res

Ako su udubljenja dalje od ivica, prema centru krova, pokušaj da upreš leđima, ili ramenima i tako vratiš u pređašnji (malo izbočen) oblik. Posle, ako nisi zadovoljan izgledom, neka ti autolimar sredi, da bude kao nov.

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

@ilegalac : moj savet je da ides u KG posto ovde svi koji to rade misle da znaju da rade. ja sam recimo imao dve bubotke velicine veceg oraha na zadnjoj levoj stranici. prodzaram net i nadjem lika u mirjevu koji to radi navodno dugi niz godina, drz ne daj i te fore...

odem tamo, moze li, moze, posto, 1500din. za koliko je gotovo, za 15-20min. radi...

sad se brate ne vidi direktno kad gledas pod pravim uglom, ali iz kosa.... gore nego sto je bilo...
                    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
                    X