Kombinacija za zimu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gargi
    CBC Početnik
    • 05.11.2008
    • 4
    • Beograd

Kombinacija za zimu

Auto je Toyota Corolla 1990, ideja je sledeca: - Napred: leti Toyo, zimi Tigar Wintera - Pozadi: allseason gume cele godine 2 pitanja: - Jel dobra ova kombinacija sto se tice ponasanja na putu ? - Koje allseason gume pozadi da stavim, dimenzija 165/70/R13, da nisu krs al da nisu ni preskupe ?
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Odg: Kombinacija za zimu

To je prihvatljiva kombinacija.Od all season guma ja znam za par modela GoodYear,koje su skupe i ima povoljnije Sava Adapto i Debica Navigator a to su dve identicne gume koje su nasledile GoodYear Vector3.

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Ima i Vredestein quatrac. Ima u novom auto bildu testiranje i zimskih i all season. Sve u svemu nisu se lose pokazale, cak i bolje nego sto sam mislio.
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Ja sam sestri kupio Vector5 i bas se lepo ponasaju i tihe su.Sad,neznam kakve su za sneg i bljuzgu ali su verovatno bolje od bilo kojih letnjih.
        Gledao sam Adapto i Navigator i ne svidja mi se njihova sara,mada su izbacili novu saru (HP) ali mislim da je ne rade u dimenziji od 13 cola.Pretpostavljam da tvoja Corolla nosi 13.

Comment

Working...
        X