interesuje me postoji li reglaza zadnjih tockova kod E36 (isto je kao kod mene na Z3). U BMW mi kazu da moze ali majstori kroz Podgoricu kazu da ne moze i da nikad nije moglo. Ako iko zna da li moze neka mi kaze veoma mi znaci. problem zasto mi treba reglaza je taj sto mi tockovi stoje ukrivo i veoma mi brzo "jede" unutrasnji dio gume.
reglaza bmw E36
Collapse
X
-
-
-
Pitanje je koliko je auto spusten ili je na fabrickoj visini?
Preporuka fabrike je da se na svakih 5 hiljada zamene prednji i zadnji tockovi i na taj nacin se svi ravnomerno trose, pod uslovom da nije spusten, a tada je potrebno podesavanje nagiba.
Comment
-
-
Z3 je 1,8 i a E36 isto 318 i uglovi tocka su pomjereni lijevi 5 stepeni (gornji dio tocka unutra) a desni 6.5 (gornji dio tocka unutra) sto je previse tako da mi promjena tockova naprijed nazad nista ne znaci sem sto bih unistio i prednje. A mislim da u BMW ne rade reglazu u Podgorici vec salju kod ostalih majstora (vjerovali ili ne).
Comment
-
-
Mislim da su ti dotrajali silen blokovi te zato ti tockovi stoje ko na trkackom autu.
Mislim nije u pitanju sama reglazaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment