A da li ima neko iskustva sa servisom u Ustanickoj 100?
Reglaza trapa...
Collapse
X
-
Originally posted by HeinzOriginally posted by Egonpa ostali po velicini felne na gore.Puna zemlja papana,mora neko i njima da se bavi.
Po temi,
u moje vreme je Djelmas imao dobar Hoffman-ov aparat.On ih je i zastupao.
Radnja mu je bila na pocetku Julinog Brda.Boost or bust...
Comment
-
-
Ovaj moj lik u Gruži je zaista profi.On neće ni da vam radi reglažu ako prethodno ne utvrdi da su sve komponente vešanja ok.Prvo će vam reći šta sve treba da uradite pa tek onda pristupa poslu.Naravno i njegov servis može da vam uradi sve što je potrebno na vešanju ako to želite.Za ljude koji su iz drugih mesta on već telefonski na ovo upozorava vozače i od njih zahteva da u svom mestu vešanje dovedu u ispravno stanje.Kada zakažete reglažu nikad ne čekate već bukvalno sa ulice idete na dizalicu na kojoj vam pregledaju trap i izvrše pripremu za reglažu a onda auto ide u drugi deo servisa gde se radi sama reglaža.Majstor radi i velika vozila, džipove, vanove i sl.!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by ibizaA.C. Macura u Tosinom Bunaru kod Grand Motorsa je extra servis za trap.Mislim da je reglaza oko 800 dinara nisam bas siguran .. Jer dok sam imao Floridu i nisam imao svog majstora za auto, par puta sam centrirao trap kod njih i svaki put skoro odmah auto je vuklo ulevo. Nakon toga sam uspeo pronaci pravog majstora za odrzavanje auta i tada sam njemu rekao da mi sredi auto i centrira trap. On je nakon pregleda auta rekao da je bila zdrobljena casica amortizera (to su mi sj***li "majstori" koji su mi menjali amortizere) i da su prednje gume tako pojedene da dok se one ne promene auto ce uvek malo vuci ulevo. Ali su zato ovi iz Macure rado uzimali pare za nesto sto nisu uradili
“Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
Comment
-
-
ovo je jedan od mojih postova iz teme Autoservis mehanika (+) iskustva ili ti bela lista... vezan za pomenuti servis:
servis macura je na tosinom bunaru kod grand motors-a,medjutim ja bas i nemam neke reci hvale,kad sam se zalio da mi je volan ostao ukrivo posle centriranja majstor uhvati da ga skida preko one stvari i polomi sirenu i sto je najgore kao desava se nije ti to skupo...
p.s centriranje je bilo dobro uradjenoFORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Originally posted by TETAKOn neće ni da vam radi reglažu ako prethodno ne utvrdi da su sve komponente vešanja ok.
Comment
-
-
Beoguma kod ade, za 14'' 950 dinara. Dobro nacentrirano ali mi volan ostao kriv. Kad sam se vratio da ispravi gresku trazio da platim kontrolu pa ako je greska do njega da popravi. Malo smo se ubedjivali pa je uradio kako treba...Ko prvi devojci - sam u nju upada!
Comment
-
-
Originally posted by TETAKNajbolji majstor i mašina u Srbiji.....Petar Pavlović "Miler" Gruža!Ko ne zna to je na putu KG-KV!Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Kada dodješ u Ravni Gaj (mesto na relaciji Knić-KG) imaš skretanje desno ka Kraljevu.Kad skreneš prvo mesto na koje nailaziš je Gruža, e tu u centru je majstor "Pero Miler".Videćeš veliki lepo uredjen objekat sa kafeom za mušterije!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment