Distancijali

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milos
    CBC Senator XXL
    • 12.05.2005
    • 700
    • Beograd, carraburma

Distancijali

hajde momci, o ovome nema mnogo reci ovde, ako znate gde bi i kod koga napravio dobre distancijale od aluminiuma ili vec? vasa iskustva?
    treba mi za moj auto znaci 4x98, 2cm debljine 4 kom...
    ili ako znate gde mogu da se pronadju alu tuljci debljine 10-tak cm pa onda strugar itd...

p.s. ne radim to zbog lezanja auta (posto je bilo reci o tome) vec estetika, a ima lufta poprilicno...
  • Saabo
    Moderator
    • 29.09.2004
    • 1724
    • Vrbas
    • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Bilo je reci o tome na forumu... nije bas sigurno sto se tice bezbednosti...
    SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• dfast
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2005
      • 1302
      • Hoofddorp NL /Bgd

Distancijali se obicno rade od gvozdja a ne od aluminijuma, jer su obicno noseci elementi i trpe opterecenja, bilo lezaja ili nekog dinamickog elementa. Ako su tanji idu od lima a deblji od neke odgovarajuce cevi a moze se i napraviti na strugu da pase po meri. Cak i mesing ili bronza su bolji od aluminijuma.

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Konacno da imam nekom da prodam dugacke srafove
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Milos
          CBC Senator XXL
          • 12.05.2005
          • 700
          • Beograd, carraburma

hehe, brezone vec imam, trkacki, tvrdoca 12... srafovi NE...

Comment

• Dutchman
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 741
            • Vracar centar sveta

kod hipodroma gde su servisi ;ile dzonson i slichni ima i livac kod koga kupish alunimijum a ima i strugar ... nacrtash i dash da ti uradi...

DTM je kod njega uradio od aluminijuma distancer=adaptere sa 4*100 na 5*100 i izashlo ga oko 1000din po komadu i ruke i materijal.... pretpostavljam da ce zbog rada biti josh jeftinije....
            Prevelika slika u potpisu!

Comment

Working...
            X