GoodYear HydraGrip

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GaD
    CBC Član
    • 15.08.2005
    • 74
    • Podgorica

GoodYear HydraGrip

Cuo sam za ove gume i prije nego sto su se sad pocele reklamirati. Interesuje me da li je neko imao iskustvo sa ovim gumama. U Pg mislim da kostaju 60-70 eura (komad 185/60 14 )

Kako sam nedje procitao najbolje gume po kisi, a po suvom su se veoma dobro pokazale. NE stojim iza ovoga mozda sam nesto pobrkao.

Ima li boljih guma za te pare, i koje su vase preporuke. Ovo bih mozda uzeo kao neke stalne (univerzalne) gume.

Pozdrav!
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Fantasticne gume. Ja sam ih imao na Hondi koja se generalno slabo ponasa po kisi, jer je lagana i ima puno snage, ali ova guma je sve kompenzovala. Cak i po snegu me je sluzila dosta dobro. Super udobna guma...super, super

Comment

• civi
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1492
      • Pozarevac

A leto, ravno , suvo,potrosnja buka?
      Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
      - Kako to misliš, kočim?

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Nisam nesto posebno pratio potrosnju da budem iskren, ali u svakom slucaju nije bila veca nego pre. Honda nije mnogo trosila, a i meni kao vozacu potrosnja je u drugom planu, osim ako nije nesto enormno u pitanju.
        Ravno, krivine, leto, vrucine - sve u superlativu sto se tice HydroGripa. Inace, tako se kotira i u testovima u autostampi, kao i consumers reportima na internetu. Buka je vrlo mala i guma je jako udobna. Ako bi bas hteo da trazim dlaku u jajetu onda da kazem da duboki profil i centralni kanal privlace kamencice sa nasih losih puteva da ulaze u gumu, pa moraju da se vade mnogo cesce nego kod drugih guma koje znam...e sad ako je to mana. Ali zato takav profil skoro da u potpunosti onemogucava aquaplaning.

Comment

• GaD
          CBC Član
          • 15.08.2005
          • 74
          • Podgorica

E Hvala covjece, drago mi je da je hvalis jer sam ja bash nesto bacio oko na ovu gumu. Cudi me da nema jos nekih komentara od ostalih clanova.

Nadam se da ce jos te pare kapnut pa da se trguje.

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Ljudi, pa dolazi zima. Treba razmisljti i o zimskim pneumaticima...., a to su letnje!!!!
            Inace, pneumatik o kome pricate je odlican. Prijatelj koji vozi Bravo 2.0 20V nije uspeo da ih pocepa vec 35k i deluju odlicno, a on je prezadovoljan performansama. Inace, on gumu ne stedi, kao i auto!!!!!
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• GaD
              CBC Član
              • 15.08.2005
              • 74
              • Podgorica

Da upravu si da je to nesto kao ljetnja guma, ali u Podgorici ljeti i nema nesto kista (kao ni u CG opste), a zimi imamo kise. A vec znas da rijetko kad snijeg padne. Nisam neki skijas pa da idem cesto put sjevera, ali kako rece momak iznad vozio ih je i po snijegu i odlicno su mu se pokazale.

Ne znam, u svakom slucaju hvala na komentaru. Mozda imaju neke univerzalne gume koje bi mogle sve ove uslove da obuhvate.

Comment

• starac vujadin
                CBC Senator XXL
                • 27.08.2005
                • 2617
                • Stari grad

Nema univerzalne gume koja je dobra u svakoj situaciji. Ja sam hteo isto tako univerzalnu gumu, i mislio sam da uzmem M+S...ali moja Honda je bila vrlo ljuta makina i to nisu bile gume za nju jer su spore i bucne. Ovde ces tesko naci M+S gumu sa V brzinskim razredom, vec uglavnom sa T, a to je bilo sporo za mene. Onda sam se preorijentisao na kisnu letnju gumu, a s obzirom da ja zimi mnogo ne vozim jer nemam potrebe, na skijanje ne idem, onda mi je ovo savrseno odradjivalo posao...normalno sve ovo je vezano za neke moje licne potrebe. A gumu sam kupio posle vrlo detaljnog ispitivanja testovima, iskustva korisnika na internetu...

Comment

• DELracing
                  CBC Veteran
                  • 08.04.2005
                  • 127
                  • BGD

U potpunosti se slazem. Guma drzi jezivo dobro i po kisi i po suvom. Za zimu nisam siguran da je dobra jer sam se proslednje godine bas namucio, zato planiram da uzmem zimske gume ovih dana. Ali naravno to joj se ne moze uzeti za zlo jer nije za to ni namenjena
                  Ford Puma 1.7 16V
                  Saab 9-3 1.9 TID

Comment

• -Q-
                    CBC Senator
                    • 03.12.2004
                    • 288
                    • Srbija/Beograd

vozimo ih na fabijama u firmi... sasvim pristojna guma, izdrzljiva, lepo drzi, nije bucna...
                    2008. Leon

"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."

Comment

• dranix
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 3079
                      • Antwerpen/Belgium
                      • Saab 9-3

Vecina testova pokazuju da je to jedna od najboljih guma (ustvari najbolja) za kisu. Sve ostale osobine su isto izvrsne osim nivoa buke a to ne moze biti bolje zbog specificne sare. Da se razumemo. Ne spada ova guma u bucne uopste (kakvih ima) ali je ipak malo bucnija.
                      Zanimljivo je naprimer da je ovo jedna od retkih guma koja ima izvrsne osobine po snegu sto nije njena osnovna namena. Svakako jedan od veoma zanimjlivih proizvoda od koga mnogi pa i oni najpoznatiji trebaju da uce. Mislim ovde pre svega na Michelin koga je ova guma deklasirala na testu zestoko. Prenosom samo sta sam procitao. Ako je i malo sve ovo istina....

Comment

• Wiz
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3104
                        • Nish

Prosle god je bila na popustu mada opet malo skuplja 8000din za 205 55 16 oko 105e komad

Comment

• DELracing
                          CBC Veteran
                          • 08.04.2005
                          • 127
                          • BGD

Definitivno ne oseca mokru podlogu. Gomilu puta sam naleteo na ogromnu kolicinu vode i nikad nije bilo ni pomisli od akvaplaninga!
                          Steta sto su mnogi propustili promociju ove gume prosle godine koja je trajala jako dugo jer je cena bila nerealna- moja dimenzija 195/50/15 je kostala 65e.
                          Ford Puma 1.7 16V
                          Saab 9-3 1.9 TID

Comment

• GaD
                            CBC Član
                            • 15.08.2005
                            • 74
                            • Podgorica

Znaci def. ove gume spadaju u uzi krug. Ako budem sjutra imao vremena vidjecu kolko tacno kostaju u PG. Jos kad bih mogao da dobijem neki popust.

P.S.
                            Drug mi je radio bazu+VB.net aplikaciju za jednu firmu u PG koja prodaje michelin gume, zaradjuju 40-50 posto i plus PDV (17 posto) masu vise ispanu te gume
                            Vazda valja nekoga poznavat

Comment

• GaD
                              CBC Član
                              • 15.08.2005
                              • 74
                              • Podgorica

Evo informacije u PG sa ugradnjom i balansiranje (dimenzije 185/60 R14) kostaju 66.69 eura

Kolko je kod vas u Srbiju, jel velika razlika ?

Comment

Working...
                              X