U ovom slučaju se radi o skuteru.Nedavno sam imao manjih problema sa hidrauličnim cilindrom na disk kočnici.Nije hteo da se vrati i pločice su stalno grebale disk.Otvorio sam mesto u koje se sipa ulje za kočnicu i tako sam uspeo da ga vratim ručno,jer se oslobodio pritisak.Međutim,kad sam vraćao cilindar nazad,prirodno,ulje se prosulo iz komorice u koju se sipa ali nije sve otišlo nego dovoljno da bude na minimalnom preporučenom nivou.Na poklopcu mi piše da može samo dot 3 ili 4 ulje da se sipa,međutim ja nemam tog ulja već imam U2 ulje za kočione sisteme.Dosuo sam to ulje al nisam siguran da su ta dva ulja srodna kao recimo dot 4 i 5,pa ako ima neko ko bi mogao da mi pomogne bio bih mu zahvalan.Znam da bih trebao skroz da promenim ulje al to ću kad budem kupio dot 4,pa me interesuje dal je bezbedno da trenutno koristim skuter.
Jel sme da se meša dot 4 i U2 ulje za kočione sisteme?
Collapse
X
-
U2 je osim poznatog benda, špijunskog aviona i podornornice (i u slengu "i ja tebi" kao odgovor na nepristojno F.Y.) je i FAM-ova Kočiona Tečnost po DOT 3 standardu (bar se nadam da se o njoj radi).
DOT 3 i DOT 4 KT (ako je prva sintetička, a u ovom slučaju jeste, kod 4 se podrazumeva) se mogu mešati u smislu dolivanja.
Dakle ne beri brigu, sve je O.K.
Inače DOT 5 se jedina NE meša sa ostalima (uz mineralne sitroenove) jer je na bazi silikonskih ulja.
DOT 5.1 je mešljiva sa 3 i 4.
Ako treba više o ovome:
Kako kasnim sa novim tekstovima rešio sam da neznatno prepravljene tekstove sa CBC-a o kočionim fluidima i antifrizima (rashladnim tečnostim...
(autor neobično liči na mene iako se drugačije potpisuje)Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
-
Comment