hidraulicno kvacilo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ljepoja
    CBC Veteran
    • 31.10.2005
    • 110
    • Futog

hidraulicno kvacilo

da li je moguce nabudziti hidraulicno kvacilo na auto...posto predpotstavljam da jeste....onda me interesuje od cega bih mogao uzeti klipove !!?
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

ako se nevaram najeftiniji su od lade! a da li moze ili ne to neznam! sacekacemo odgovore strucnjaka!!!!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• ljepoja
      CBC Veteran
      • 31.10.2005
      • 110
      • Futog

ja sam razmisljao od bmw-a ..ali ipak strucnjaci ce predloziti najbolje !

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

pazi! predpostavljam da moze! ja sam ti dao savet najeftinijih cilindara mada iskreno toliko su i kvalitetni! imao sam lade u kuci vec 30 godina pa znam (caletovo desantno vozilo) a sada znam da je za daewoo taj cilindar baska oko 90? pa ti vidi! znaci i ako moze pitanje je koliko si spreman da se iskesis!!!!
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• ljepoja
          CBC Veteran
          • 31.10.2005
          • 110
          • Futog

za original sajlu bih morao da se izbekeljim 40eura...kontam da na nekom auto otpadu mogu za te pare naci 2 cilindra za hidraulicno...gledao sam na bmw-u ima klip odmah na papuci ali sam zavirivao dole pa nisam nista video jer crevo ulazi u menjach...pa kada bih je to mogao da....izvracham da napravim klip pored menjaca...to bi bilo vrh...to mene interesuje

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

iskreno neznam da li je izvodljivo ili nije ali znam da polovne nebi uzimao jer uk ulje zna da rasturi cilindar!!!! ti odluci!!!!

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141
              • Beograd, barajevo-zemun
              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ne rece za koji auto,od toga sve pocinje.
              znaci ako je fabrika napravila takav sistem, rad na hidrauliku onda proveris da li pasuje sraf na sraf (100%) sa tog modela istog tvog auta, narucis u radnji ceo komplet delova (cilindre, creva, nosace, prateci montzni materijal, novi nosac pedala eventualno, novu potisnu viljsusku...sve sto treba) i to ugradis sam ili u servisu.

ako fabrika nije ni pravila taj model auta onda moras sam da konstries, prvo proracunas hodove lamele i radne pritiske, a zatim fabrikujes sve nosace i prateci montazni materijal.

nije nemoguce, samo mislim da je cena prepravke pre u domenu reda par stotina evra (do 500 evra mozda) pa je pitanje koliko se dobija, odnosno isplativosti.

sto manja serija, ili unikatna izrada podrazumeva uvek skuplje izvodjenje i vecu ukupnu cenu.

obicno je najjeftinije i najefikasnije resenje ono koje su fabricki inzenjeri predvideli.
              sajle su jeftine, ne prelaze 50tak evra ni pod razno, a mogu se naci i znatno jeftinije.
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

• ada
                CBC Senator XXL
                • 04.06.2005
                • 2375
                • Novi Sad
                • Svasta nesto

a sto se tice sajli posto znam da si iz ns-a znaam da ima na klisi lik koji pravi sajle i ako se nevaram duzni metar mu je oko 300 dinara! a sto se tice kvaliteta to neznam

Comment

• bmiillan
                  CBC Senator XXL
                  • 18.04.2005
                  • 393
                  • beograd
                  • clk 200k

hidraulicno kvacilo

sto se tice cene za daewoo cilindar (nisi napisao za koji model) za leganzu je pomocni cilindar 1400 din (kupljen pre tri meseca u prodavnici u vojvode stepe) a glavni cilindar kvacila je oko 30 eura. cev mozes da napravis kod boban sajle po meri i obliku koji ti odgovara da namestis u tvom slucaju. mislim da ce ti veci problem biti prilagodjenje papucice kvacila na cilindar
                  nemoj na silu uzmi veci cekic

Comment

Working...
                  X