Godinama vozim Barum polaris, ne znam zasto je niko ne pominje odlicna guma i za leto i za zimu.
koje All-Season gume
Collapse
X
-
I menjam ih na 3 godine, pocetkom septembra, svaki put se bune vulkanizeri sto menjam kad jos ima sare... opste je poznato da sam ja prilicno zajeban kad su gume u pitanju - mrzim polovne gume! (i oglase za iste na forumu)Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
A ni rasparene.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Postoje second hand prodavnice
Inace, ja sam prodao moj set guma i ne osecam se krivim. Hteo sam da vozim Conti umesto Tigra i prodao sam ih u vrlo dobrom stanju jos u garantnom roku, koristio samo zimi, pravilno skladistio. Jednostavno tada nisam imao vise para, uzeo sam losiju dimenziju i kada se pruzila prilika uzeo ono sto sam zeleo.
Naravno, odgovornost je mnogo veca, ali nista nije crno belo...www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Dok se neko ne javi (za kandidata za best buy) što se samog vrha tiče (ne znam ima li u dimenziji i koje je cena):
Vector 4Seasons (goodyear)
(pao sam na šaru)Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Comment
-
-
A tek letnja po snegu ...Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
mozemo mi ovde da guslamo do sutra. Cim se nesto uklapa u budzet iz 22 pokusaja, odvaja od usta, kupuje zbog zakona, ovoga i onoga a ne zbog licne sigurnosti, nema tu srece.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
opa, idem na ovo, džaba su, a fantastične.
Detalii anvelopa*|*Auto-Ovarom
Goodyear Eagle Vector | the Goodyear Eagle Vector reviewed and rated - TyreReviews
5.200 din po komadu za 4 gume, pa onda uzimam PDV nazad, znači još jeftinije (pod uslovom da imaju tax free papire).
kod nas preko 8.000 din najjeftinije iste te.
zemljo srbijo, neću ti ovde kupovati bilo šta skuplje od 50 € ...Last edited by dzukela; 15.04.2014, 13:30.
Comment
-
Comment