Moze li mi neko reci, mogu li se wd sprejem ublaziti ogrebotine , da li taj wd sprej moze da ostavi neke posledice po samu boju ili ne, moze li ovde da posluzi neki marker auto je sive metalik boje ako je to nesto od pomoci., vidim neke reklame mada mi izgleda dosta sumnjivo, ima li neko iskustva,
Ogrebotine / wd sprej, markeri ?
Collapse
X
-
Kakav crni WD... Odeš lepo u neku bolju farbaru da ti zamešaju par stotina grama boje u tvojoj nijansi (tražiš namanju količinu koju mogu da naprave) kupiš tanku četkicu/kist za likovno i pažljivo popuniš ogrebotinu da se manje vidi i ne štrči. I to je najviše što možeš sam da uradiš. Najpliće ogrebotine (one samo u clear laku, koje nisu stigle do farbe) možeš ukloniti bez većih problema sa malo kakve polir paste i pomoću vate ili ćoškom pamučne dečje pelene (one starinske).Last edited by Saša; 16.11.2015, 18:03.
-
-
Hvala, samo jedno pojasnjenje da li postoji polir pasta za uklanjanje ogrebotina ili je to pasta koja samo vraca sjaj automobilima. Zvao neke auto prodavnice, kazu da imaju samo polir pastu koja daje sjaj automobilu ali mi ni najblaze ogrebotine nece ukloniti. Treba li specijanlo traziti polir patu za ogrebotine ili ne.
Comment
-
-
Svakom polir pastom se vraća sjaj automobilu, samo je pitanje da li u njoj ima i voska ili ne (i koliko ga ima), odnosno koliko je fina ili gruba ta pasta (granulacija). Što manje voska to efikasnije skidanje ogrebotina (ali i veće skidanje laka). Vosak popuni ogrebotine i to lepo izgleda do prvog ili drugog pranja. Ja imam neku Sonax koja ima u sebi i malo voska odnosno blago je abrazivna ali uspevam bez problema sa njom da skinem pliće ogrebotine. One dublje koje su stigle do boje ne možeš skinuti poliranjem već ih samo popuniš bojom kao što sam već pomenuo (da ne štrči i bode oči).Last edited by Saša; 17.11.2015, 07:42.
Comment
-
-
Originally posted by Saša View PostSvakom polir pastom se vraća sjaj automobilu, samo je pitanje da li u njoj ima i voska ili ne (i koliko ga ima), odnosno koliko je fina ili gruba ta pasta (granulacija). Što manje voska to efikasnije skidanje ogrebotina (ali i veće skidanje laka). Vosak popuni ogrebotine i to lepo izgleda do prvog ili drugog pranja. Ja imam neku Sonax koja ima u sebi i malo voska odnosno blago je abrazivna ali uspevam bez problema sa njom da skinem pliće ogrebotine. One dublje koje su stigle do boje ne možeš skinuti poliranjem već ih samo popuniš bojom kao što sam već pomenuo (da ne štrči i bode oči).. Hvala na strplivom i opsirnom odogovoru
Comment
-
-
Voskom se ne polira, to je samo vid zaštite laka, a i izvoskiran auto lepo izgleda, sa njega lakše spadaju voda i prljavština. Imaš na tržištu puno raznih sredstava, nije se tu uopšte lako snaći: od čisto polir pasta do preko ovakvih kombinacija polir pasta sa voskom, do čistog voska. Ako su ogrebotine dublje u laku - najbolje je kupiti neku čistu/pravu polir pastu jer se brže i laše radi, a ako su pliće onda može pomoći i ovakva sa ubačenim voskom (kakvu ja imam). Slikaću kada dođem kući, ne mogu da nađem adekvatnu fotku na Net-u.
Comment
-
-
Evo fotki koje samo obećao. Ovo je Sonax sredstvo koje koristim:
Ispod ovog plastičnog poklopca nalazi se okrugli sunđerčić sa kojim se sredstvo nanosi (drži se rukom za crnu stranu a ovim žutim delom se tanko natapka po mestu koje se polira):
A evo i kako izgleda unutar kantice:
A imam pri ruci i jedan zgodan primer šta sam sa njime uspeo da sredim:
Pre:
Posle:
Nisam dakle uspeo sve u potpunosti da uklonim, deo ogrebotina je bio dosta dubok pa je ostao, ali i ovako je ispalo odlično i primećuje se da je nešto bilo tek sa pola metra razdaljine ili manje. Sa "normalne" udaljenosti i bez saginjanja ne primećuje se ništa. Ova pasta ima blago abrazivno dejstvo ali ipak dovoljno za većinu sitnijih ogrebotina. Jedino što neke ne odlaze odmah posle prvog "tretmana" već moram 2-3 puta da je nanosim i trljam...
Evo šta piše i na etiketi: "pasta sa blagim abrazivnim dejstvom za održavanje običnih i metalik lakova. Čisti, polira i održava u isto vreme. Štiti površinu voskom.
Comment
-
-
Hvala, gledacu da nadjem tu koju si preproucio, mislim da je efekat i vise nego zadovoljavajuci. Samo mi ostala neodumica oko ovog dela gde si polirao, da li je to u ptanju branik (moj izlgeda kao da je metalni, ni sam nisam znao da je od plastike) i da li je to onda plasticni deo koji si polirao ili se radi o delu sasije.
Evo u medjuvremenu procitao na nekom sajtu sadrzaj , pise da se ne sme nanositi na plastiku tako da verujem da se radi o samoj sasiji. Ovo sto pise da ima abrazivno dejstvo, to nesto malo ostecuje lak ali zanemarljivo ili ga stiti.
Last edited by milanjovanovic; 18.11.2015, 00:11.
Comment
-
-
Ne sme se nanositi na crne i ukrasne nelakirane delove plastike (kod mene su to lajsne, kvake na vratima i slično) jer ostaju beli tragovi, ružno izgleda i ne može se očistiti. Da, ovo na slikama je plastičan branik, no ofarban je i lakiran kao i ostatak karoserije i možeš ga polirati.
Tebe izgleda bune neke stvari, odnosno i dalje ne razumeš šta se ovde u stvari radi. Boja na autu se u principu sastoji od tri sloja: podloge, osnovne boje i providnog laka preko nje (koji je štiti od spoljašnjih uticaja i daje sjaj). Taj lak se u stvari polira, a to se radi tako što pasta skida mikronski debeo sloj laka i tako uklanja ogrebotine u njemu. Svaka pasta je dakle abrazivna, da nije mogao bi da trljaš do sutra bez ikakvog efekta. Pitanje je samo koliko je abrazivna, odnosno koliko skida u jednom "prolazu". Sa više abrazivnim imaš manje posla, skidaju više i lakše, ali je veća mogućnost da se naprave i oštećenja na tom sloju laka ako ne znaš šta radiš (pogotovo ako koristiš polir mašinu). Zato su ovakve paste kao ova gore sasvim dovoljne za nas amatere, blago su abrazivne pa i ne možeš nešto preterati (pogotovo ako se ručno polira), a ipak eto uspeš da skineš većinu tih plićih ogrebotina.Last edited by Saša; 18.11.2015, 08:27.
Comment
-
-
Na fotografijama branika koje je postavio Saša, više je u pitanju nanos drugog laka (tako mi se čini) a ima i sitnih ogrebotinica. Većina te fleke bi išla dole sa glinom a ostatak ukoliko nije previše dubok i ukoliko ima materijala pripremio bi se vodenom šmirglom, pa poliranje i zaštita. Mislim da smo o tome pisali u delu foruma koji se na to odnosi (detailing).
Predlog za člana "milanjovanovic" jeste da postavi koju fotografiju pa ćemo videti.
Ako se plašite skidanja laka, i treba ako to niste nikad radili, ali da vidite kola koja se komplet pripremaju vodenom pre poliranja mislim da bi ste se uplašili
Comment
-
Comment