Ja kad sam stavio nove opruge, minus na prednjim točkovima sam smanjio sa -2.1 na -1.18... apsolutno ništa drugo nisam zamenio.
Trap ne može da se centrira
Collapse
X
-
Problem sa oprugom moze biti ako je neka dobila zamor ili ako zavisi od motora koje su opruge na kojem modelu pa ako se ne stave dve jednake, onda auto ne stoji kako treba, sa jedne strane je nizi pa je nagib veci. Ostalo ti ne mogu pomoci jer je toliko sve nepovezano napisano da ne mogu trositi vreme za povezivanje konaca, sta je gde od cega zamenjeno i montirano i kakav je rezultat bio...Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
A da možda nisi u međuvremenu od onog do ovog centriranja trapa, slučajno ili namerno udario u neku rupu na putu, ivičnjak, i tom prilikom pomerio mesto na šasiji gde se kači nešto od delova trapa, gde dolazi šolja amortizera u koš i sl., jer defakto, ne stoji trap samo na amortizeru. Nikako da identifikujemo šta je uzrok, šta je krivo ili pomereno, ljudi ti savetuju da promeniš majstora, daju ti preporuke, ali ne vredi.''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
Comment