Auto mi je malo pozadi tj.takav je odavno pa me interesuje da li postoje razlicite velicine opruga posto sam uporedio moje opruge sa jos nekim polovnim i iste su velicine?Auto je Renault 25
Opruge
Collapse
X
-
Izvini, ali nismo ispravljali gramaticke greske ili progutana slova, vec celu rec koja nedostaje i od presudne je vaznosti u pitanju. Svojim prvom komentarom sam samo skrenuo paznju na to da bi ispravio pa da idemo dalje...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
mozda postoje i deblje opruge za to auto pa bude visocije, ali ja mislim da je to namjerno tako jer auto spustenije pozadi bolje drzi u krivinama, ne naginje se previse u stranu, jedino ako nisu opruge vremenom oslabile, bolje ih uporedi sa novim
sad sam malo pronjuskao, to je tako fabricki, ima veze sa stabilnoscu i udobnoscu,opruge su malo mekse radi boljeg upijanja neravnina,pa zato auto i legne pozadi malo vise.HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Na koji nacin da podignem zadnji kraj auta,posto je bas nekako nizak?Da li je pametno da skinem opruge i istegnem malo,da li da kupim nove ili?Kad sam jednom skinuo moju oprugu i uporedio sa drugom koja je bila skoro nova,primetio sam da su iste duzine.Da li je moguce da se opruga "istrosi" pa da auto malo legne?Sta da radim?Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
Comment