Vidi, ja takodje posedujem peglu koja mi već duži niz godina lepo odradjuje posao u ulozi trećeg auta.Vidjao sam svakakve prepravke ali sa motorom od 45-ce, NE.Npr. video sam razne ugradnje dizel motora od kultivatora ali i ugradnju motora od NSU-a 1200 ccm, što je od pegle načinilo zverku ali je ostavilo bez zadnjih sedišta.Uzgred budi rečeno to se dešavalo u vreme mojih studija tamo sa kraja 70-tih i početkom 80-tih.Ta pegla je ubijala sve živo u BGD na semaforima....Iz ovog svega doneo bih zaključak da je za budženje pegle potrebno naći motor sa vazdušnim hladjenjem kako se sve ne bi suviše iskomplikovalo!
U Novom Sadu se vozila jedna peglica pre jedno 8-10god i imala je motor od 45-ice.Video sam peglu spolja,ali nista nisam zagledao.Gazda auta je radio u NIS-u i svakidan je isao na posao sa njom.Sto znaci moze da se ubaci,ali nista detaljnije ne znam.
Evo danas uzet motor...
Pa cu da ga rasturam, chistim, poliram farbam, ovo ono, pa kada skupim sve agregate, i spakuje sve zivo, skupljam pare za majstora, pa onda na pakovanje..
Comment