Ekipa, imam problem. Vozim Ford C-Max 2006. godiste 1.6 HDI i kada upalim auto, u drugoj brzini pri 1200-1400 obrtaja kao da nesto na pola sekunde zazulja i prestane. Ovo se desava samo nakon paljenja auta, tokom voznje kada ubacim u drugu nista ne zulja i auto radi besprekorno. Pitao sam nekoliko majstora, jedni tvrde da je nosac motora, drugi da je do kvacila, ali niko sa sigurnoscu ne moze da tvrdi zasto se to desava samo nakon paljenja motora. Ako je neko imao slican problem neka mi pise. Hvala
Zulja pri malim obrtajima u drugoj brzini
Collapse
X
-
-
Može da bude i do menjača. Uglavnom ne sekiraj se mnogo jer je gotovo nemoguće utvrditi o čemu je reč obzirom da se javlja u tako kratkom intervalu. Ako kvar zaista postoji počeće vremenom da se manifestuje tako da će moći da se utvrdi tačno šta je a do tada uživaj
-
-
Kao sto sam napisao zazulja. Imam osecaj da se zuljanje desava sa donje strane auta i oseti se na papucici gasa iako traje jako kratko. Dva majstora ne znaju sta moze da bude, sad je auto kod treceg. Najveci je problem sto se desava samo tokom voznje prilikom prvog ubacivanja u 2. brzinu nakon paljenja auta, pa majstori na kanalu ne primete nista.
Comment
-
Comment