Nemogu da otvorim vrata!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Nemogu da otvorim vrata!

Eto i mene snadje nesto...danas da udjem u kola nemogu da otkljucam vrata..izadjemi onaj jezicak unutrasnji otprilike do pola i dalje nece.
    usao sam na suvozacka vrata..vukao taj jezicak gore i nece i nece..
    Ponasa se kao da je zaledila brava...grejao sam kljuc trpao unutra pola sata...sve moguce metode ali nece.
    Moracu da skidam tapacirung na zatvorena vrata!...neznam dali cu sutra uspeti.
    jer ima neko sliku kako to izgleda na Korsi A 1985 godiste??
    dajte neke predloge ..
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
  • nele22
    CBC Veteran
    • 22.10.2005
    • 111
    • BIH , okolina Modrice

Da li si probao da vratis jezicak nazad,pa onda da ga izvuces kada si usao u auto?
    Moguce da ti se malo popustio sraf koji drzi polugicu za cilindar brave,desavalo mi se to na golfu svojevremeno pa sam sizio do besvesti .
    Pokazalo se tek sa prvim mrazevima kao kod tebe.Verovatno je malko zamrzlo,probaj sa fenom za kosu da duvas u supljine vrata ako ih ima,i naravno ako imas mogucnost da ga negde ukljucis.
    Javi sta si uradio.

POZDRAV
    Samo polako i pun gas ! ! !

Comment

• HotDog
      CBC Senator XXL
      • 06.05.2005
      • 965
      • BSG 75 (011)

A ako i to omane, mozes da probas sa ovim:

Comment

• Nikola
        CBC Senator XXL
        • 29.09.2004
        • 975
        • Indjija/Vojvodina

Probaj da polijes bravu/vrata sa kantom tople vode, ali sipaj polako.... meni je jednom upalilo
        .:Cuore Sportivo:.
        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

Hvala...@LanMi to ti u kucu tako da udjes kad izgubis kljuceve...
          Jutros oko 9 sati kad sam otisao do kola..gurnem kljuc otvore se bez problema...
          A juce sam grejao kljuc i pokusavao skoro pola sata...bas cudno pa nije bio neki strasni minus ?
          Sad sam preventive radi usuo u brave sprej koji imam u kolima( ostao od bivseg vlasnika)...neki nas sprej pise nesto kao MSO2...kao za kablove protiv vlage i uopste protiv korozije i rdje..mirise ko razredjivac i benzin.
          izgleda da kod ovih Opel brava moze i da smrzne na nekoj polugi u vratima pa onda dzabe grejanje kljuca i ostale radnje....
          Kod juga lepo usijash kljuc i kad procvrchi mora da se otvore vrata...ovde nije takav slucaj..
          Problem resen bez demontaze tapacirunga...hvala svima na pomoci!
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Boki Ar
            CBC Senator XXL
            • 11.11.2004
            • 2827
            • Aranđelovac
            • Vektra

Vrata

Ako je nešto zaledilo,udji na suvozačeva,upali i zagrej auto...ili vozi..kad se kabina zagreje to će popustiti.Voda (ili s* oproštenjem neki sistemi gde se primenjuju fiziološke funkcije) su prva pomoć..ali kad se ta vruća voda ohladi.....
            Srećno!
            BP

Comment

• boolero
              CBC Veteran
              • 07.10.2004
              • 175
              • Beograd

IU meni se to ponekad deshava...zamrzne brava, polijesh topolom vodom tako da voda udje do brave...sednesh i vozish..
              Samo sledeci put isto tako

To verovatno pushtaju gume na vratima...zameni ih i reshio si problem
              OTS

Comment

• overspeed
                CBC Senator XXL
                • 24.05.2005
                • 2779
                • Kosovska Mitrovica

Bolje sprechiti nego lechiti...

Ja zato praktikujem da chim pochnu mrazevi svakih 10-ak dana sipam po malo Sonax sredstva u svaku bravu da ne bi smrzla. To je neminovno ako auto nije garazhiran, vlaga u vazduhu kondenzuje u bravi i naravno lako smrzne.

Mozhe da se upotrebi i obichan glicerin koji se prodaje u apotekama.

BTW. Dobro je istim sredstvom podmazati i gumice na vratima i prtljazhniku da se ne sushe, mrznu i pucaju od mraza.
                http://www.bmw.tv

Comment

Working...
                X