panter???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • charls
    CBC Početnik
    • 08.01.2006
    • 8
    • Novi Sad

panter???

Auto je kadett 1.3 benzinac 86 godiste a problem je sledeci:
    auto je udaren napred sa leve strane tako da je stub ostao na svom mestu ali je sav lim (pod , onaj ispod kokpita) uguran za 2 cm unutra i na krovu se pojavila faltica .Naravno da se pomerila i viljuska levog tocka i to je rezultiralo tako sto je on pomeren 4cm unazadi 2cm prema napolje.Pokusao sam da pomerim viljusku i do nekle uspeo ali i dalje ispada poluosovina.Da li neko moze da mi pomogne savetom?Zna li neko mere u koje treba da dovedem auto?Ima li neko neku ideju a da ne bude panter?I na kraju ako vec mora panter koliko to kosta?
  • charls
    CBC Početnik
    • 08.01.2006
    • 8
    • Novi Sad

a ja mislio da ovde ima majstora!

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

A ja mislio da ne treba svakom clanu pojedinacno govoriti da bi bilo lepo da se prvo predstavi u sobi predvidjenoj za to

Sacekaj malo, sad ce neko da se pojavi

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• dfast
        CBC Senator XXL
        • 26.05.2005
        • 1302
        • Hoofddorp NL /Bgd

Najbolji savet ce ti dati neki limar koji ima iskustva sa tim modelom. Definitivno je da sa i bez pantera tu treba dosta posla, a krajnji rezultat je ipak diskutabilan. Vozio sam jedan auto udaren na isti nacin, iako mu je sve ispravljeno i zamenjeno, racunajuci i nosecu polusasiju ispod motora to vise nije bilo to. Na centriranju trapova je pokazivao mala odstupanja, normalna za nase uslove, ali u voznji se to manifestovalo dosta vise. Auto ni priblizno nije bio stabilan kao ranije, osim u gradskoj voznji. Ta mala odstupanja obicno donose i neravnomerno trosenje guma pa je potrebno dodatno prebacivanje tockova u odredjenim intervalima. U svakom slucaju je moguce odraditi ga, samo je pitanje isplativosti i namene auta posle toga.

Comment

• Delkan
          CBC Senator XXL
          • 14.06.2005
          • 829
          • 60 km From BG,West

To bas i nije posao za "uradi sam" tehniku.Ne znam sta ocekujes da ces dobiti,po meni samo probleme na duzi period.Sigurno poznajes jos nekog ko vozi Kadeta pa pregledaj mere od drugog auta.
          Najbolje ti je da se raspitas kod nekoliko limara koliko ce uzeti,lepo im oteras auto i kraj.Svaka druga varijanta ce ti biti samo skuplja i opasnija po tebe.

Comment

• charls
            CBC Početnik
            • 08.01.2006
            • 8
            • Novi Sad

Bio sam kod majstora koji mi je malo to doterao ali i dalje problem sa poluosovinom.Savet je bio da idem na pantera ali sam hteo to da izbegnem zbog cene pa trazim alternativni put.

Comment

• Delkan
              CBC Senator XXL
              • 14.06.2005
              • 829
              • 60 km From BG,West

To je trebao taj limar da ti odradi,ali pretpostavljam da je to bila ona jeftinija varijanta.Ljudi u tim slucajevima stavljaju veliku podlosku na zglob poluosovine pre nego sto istu vrate u lezaj tocka,odn.rukavac.Tako ti se poluosovina vrati a trap ostane i dalje u qurcu.

Steta sto to nije odradjeno kako treba,sad ces samo praviti sve veci i veci budz.

Znas kako se kaze: il` ebes il` ne ebes.
              Ili ga uradi kako treba ili ga batali...

Comment

• charls
                CBC Početnik
                • 08.01.2006
                • 8
                • Novi Sad

Covek je hteo da uradi ali bez pantera je to maksimum(po njegovim recima )Nego jel zna neko jos nekog dobrog limara u NS.

Comment

• Ch@os
                  CBC Veteran
                  • 02.11.2005
                  • 173

Mozda bi najbolje resenje bilo da se resis tog auta. Vrlo
                  lako mozes doci u situaciju da ispadne skuplja dara nego mera.
                  Dosta star auto ('86) za bilo kakva ulaganja osim ako se ne radi
                  o pasioniranom hobiju.

Comment

• djurdjija
                    CBC Senator XXL
                    • 07.02.2006
                    • 365
                    • Prokuplje

Ne isplati ti se da to popravljas.Cena popravke ce nadmasiti vrednost koju ima taj auto.Jedino resenje ti je panter, drugacije se ne moze auto vratiti u osu.Cak i da uspes bez pantera uvek ce da vuce u voznji na neku stranu.

Comment

• Velja
                      CBC Veteran
                      • 22.12.2005
                      • 176
                      • https://t.me/pump_upp
                      • CharlesfaistOB

A gde naci taj panter, koji servis ga ima u Bg i da su ok sa cenama?
                      https://t.me/pump_upp

Comment

• Vlada_nbgd
                        CBC Senator XXL
                        • 11.09.2005
                        • 1066
                        • Novi Beograd/Topcider
                        • ford focus sport pack

Panter nije problem,ima ga vecina ozbiljnijih servisa,problem je kad zatreba sablon(nemaga svako i skup je rad na njemu).A ako ti treba autolimar pogledeaj na delu foruma Autolimar (+)...preporuka...
                        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

Working...
                        X