HITNIO. Sudar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gewra
    CBC Član
    • 06.07.2005
    • 34

HITNIO. Sudar

Sinoc sam udario nekog tipa u starom opelu, nije kadet nego neki stariji nemam pojma koji. Elem ja sam apsolutno kriv, a steta nije velika, ulubio sam mu krilo (kao krug precnika 20cm al malo neravno) i malo skinuo farbu, a meni bas nista, slab lokalni sudar na parkingu. Elem posto smo se dogovorili da mu platim stetu danas, a meni je ovo prvi put posle 9 godina voznje da ikog igde udarim, ja nemam pojma koliko bi orjentaciono morao da mu dam para. Ono sto ocu da kazem, ne bi voleo da preplatim, jes' da sam kriv, al' nisam neki karic ili tako nesto pa bas nemam mnogo love!
    Pozdrav, Ivan!
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Ma najbolje da ga odvedes kod nekog majstora sa kojim ce se pre toga dogovoriti oko cene. Niti ces da preplatis, niti ces da potplatis!!!!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

50 eur plafon za peglanje i farbanje krila...
      Power of dreams !!!

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Vidim Honda da ti imas neka skorija iskustva...

Ma preko 50 eu nikako!!!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• gewra
          CBC Član
          • 06.07.2005
          • 34

Hvala vam mnogo na odgovorima. Elem kad se javi, predlozicu mu da odemo kod majstora, al' moze neki uput za limara u BGD-u, jer ja nemam iskustva sa istim. Inace stvarno ne bi voleo ni da mu podplatim, jer stvarno sam mazgov i kad bi neko tako glupo mene udario ja bi poludeo, a decko je stvarno bio ok, nije se drao (kao sto bi ja verovatno), a i auto je izgledao lepo sredjen iako je mator!

Pozdrav, Ivan!

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Evo ti telefon 064 250 10 20 Sava se decko zove iz Rakovice je.Cuj se sa njim reci da ti je Aljosa dao telefon!Uradice sve kako treba bez fuserisanja.To je sto se limarije tice on ce i da sredi farbanje ako ti cena bude odgovarala.Znaci on radi samo limariju ne radi farbanje ali ima farbara.Decko nije skup a radi odlicno poz

I love my

Comment

• Danilo
              CBC Senator XXL
              • 02.10.2004
              • 908
              • Beograd, Dorcol

Kani, toliko si ishvalio tog Savu, da cu verovano kad otpusti mraz da odem do njega da mi sredi ono sto mi je komsija zasrao i jos po nesto...

Reci mi samo, kakav je taj njegov sa cenama farbanja?
              I jos nesto... Meni jako bitno... Da li ima kasu, fiskalnu, pecat, bilo sta da moze da mi izda racun (kako bih naplatio pare od komsije) ?
              www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

E ovako kolko ja znam nema fiskalnu kasu!Znaci cisto sumnjam.Farbar nije nista spec povoljan ima neke normalne cene koje se krecu svuda.Ali radi dobro.E sad jedino sa njim da se dogovoris daq vidis jel moze se iskombinuje nesto.

I love my

Comment

Working...
                X