I ja imam isti problem na Puntu. Komplet za servis zadnje viljuske je oko 1800din po tocku, u AP sportu. Cekam da prodje zima, pa da sredim to (ovako, moze da istrpi jos malo zimskog sikaniranja - a onda ce na prolece opet sve da iskopaju, pa cu opet da sj#$%m trap).
Punto - pucketanje
Collapse
X
-
(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
-
-
Originally posted by stoleApsolutno indetican problem imam na korsi.Stim da kada je hladno,cesce se cuje.Mozda se ulje zgusne?Neverujem da je problem u lezajvevima-viljuskama.MISTRIJA
Comment
-
-
Originally posted by DakaOriginally posted by stoleA da ne zaboravim ,nema tu hladno vruce, na pocetku lupi jednom u mesec dana a nakon par meseci lupa jednom nedeljno a nakon izvesnog vremena lupa stalno.....!!!
Comment
-
-
Originally posted by aca04Originally posted by DakaOriginally posted by stoleA da ne zaboravim ,nema tu hladno vruce, na pocetku lupi jednom u mesec dana a nakon par meseci lupa jednom nedeljno a nakon izvesnog vremena lupa stalno.....!!!
Comment
-
-
Samo da zakljucim ovu temu.
Pred put na more sam oterao kola na pregled (servis Stojanov), i nisam ni spominjao ovaj problem. Ali je majstor vizuelnim pregledom nasao da treba da zamenim selent blokove (i zadnje amortizere). Blokovi su bili 2400 (2 para) i amortizeri 5600 (par). Posle toga (a presao sam za 2 nedelje vise od 3000km) nisam vise nijednom cuo pucketanje.
Comment
-
Comment