Lose poluosovine?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lucky
    CBC Veteran
    • 08.12.2004
    • 184
    • Prokuplje

Lose poluosovine?

Imam problem koji se ogleda u tome da su mi poluosovine bas na mestima gde zaptiva semering na manzetni lose tj. imaju blage riseve, nista preterano ali dovoljno da za 10000km pojede manzetnu,i doticna pocne da pusta ulje

sta mi je ciniti? ja mislim to mesto preci vodenom P400 i malo nauljiti, mislim necu mnogo stanjiti poluosovinu, da bih mogo i dalje da kortistim manzetne istog promera 25mm, sledeca mera mazetni je 23mm...
  • dfast
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2005
    • 1302
    • Hoofddorp NL /Bgd

Probaj smirglom, ako ne moze onda na strug pa na manju meru ili neke druge sa otpada. Ako je to bas ozbiljno, meni su te manzetne uvek bile po malo vlaznjikave ali ne bi trebalo da curi.

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

A da popunis riseve nekim kvalitetnim "tecnim metalom" i onda lepo odsmirglas?

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• No name
        CBC Veteran
        • 28.02.2005
        • 164
        • Novi Sad

@Yugosport

Taj problem imaju svi sa starim tipom manzetni i polu osovina.Nabavi novi tip poluosovina i manzetne sa lezajem.Tako ces jedino trajno resiti problem flisovanja i curenja semeringa.Ovakav tip manzetni se ugradjuje na Yuga Tempa i novije.

Comment

Working...
        X