Kupio sam 2kom 205 55 16 H index cena 5600din po komadu inace su made in france,lepo leze lepo izgledaju,ali jos nemogu reci punu ocenu vozim ih tek 500km
Barum Bravuris 205 55 16 H
Collapse
X
-
NE radi treci klip posle zamene kablova
Posle zamene kabl;ova za svecice,treci klip se ne odaziva,sve sam proverio(kablove,kompresiju u trecem klipu.permutovao svecice.tu trecu isprlja solidno uljem,permutovao kablove,menjamo kabli za treci klip i nista,cak sam doziveo i bliski susret sa cepom akumulatora kada mi je ispao kabli sa treceg klipa blicu plusa na akumulatroru iako izolovan(kabli) doslo je do kratkog spoja i cep wau pravo u mene ,bas je puklo,inace Aleko 1500 je u pitanju
Comment
-
-
wiz, na VG sam ti rekao da sumnjam na karike mada rekao bih da ta opcija otpadaako si mjerio kompresiju. Onda ostaje struja a posto si provjerio svjecice i kablove ostaje razvodna kapa. Posto je Aleko u pitanju on nema neke elektronike tipa komutatora i slicno. Probaj sa kapom
Comment
-
-
Ma znam dugo sam ih cekao bas taj index H koji je jeftiniji od V indexa nekih 800din po gume,nefo mene je bas zacudilo sto gume nose MADE IN FRANCE oznaku dali znas otkad ih francuzi rade,Uskoro planiram da uzmem Barum Polaris 185 70 15 oko 4600din po gumi
Comment
-
-
Kompresija ?!?
Originally posted by nolewiz, na VG sam ti rekao da sumnjam na karike mada rekao bih da ta opcija otpadaako si mjerio kompresiju.
Poz.
Comment
-
Comment