Barum Bravuris 205 55 16 H

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Barum Bravuris 205 55 16 H

Kupio sam 2kom 205 55 16 H index cena 5600din po komadu inace su made in france,lepo leze lepo izgledaju,ali jos nemogu reci punu ocenu vozim ih tek 500km
  • luka1
    CBC Senator XXL
    • 20.10.2004
    • 170
    • Skoplje-Makedonija

gume

Za koje vozilo ih koristis pozdrav
    Pozdrav za staro drustvo

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

NE radi treci klip posle zamene kablova

Posle zamene kabl;ova za svecice,treci klip se ne odaziva,sve sam proverio(kablove,kompresiju u trecem klipu.permutovao svecice.tu trecu isprlja solidno uljem,permutovao kablove,menjamo kabli za treci klip i nista,cak sam doziveo i bliski susret sa cepom akumulatora kada mi je ispao kabli sa treceg klipa blicu plusa na akumulatroru iako izolovan(kabli) doslo je do kratkog spoja i cep wau pravo u mene ,bas je puklo,inace Aleko 1500 je u pitanju

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Greska u postu inace ih vozim na Astri Sport Di.Pozdrav

Comment

• nole
          CBC Senator
          • 02.10.2004
          • 231
          • Igalo

wiz, na VG sam ti rekao da sumnjam na karike mada rekao bih da ta opcija otpada ako si mjerio kompresiju. Onda ostaje struja a posto si provjerio svjecice i kablove ostaje razvodna kapa. Posto je Aleko u pitanju on nema neke elektronike tipa komutatora i slicno. Probaj sa kapom

Comment

• luka1
            CBC Senator XXL
            • 20.10.2004
            • 170
            • Skoplje-Makedonija

wiz; Gume su dobre kvalitete i neces imati posebnih problema Sretna voznja
            Luka1
            Pozdrav za staro drustvo

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Ma znam dugo sam ih cekao bas taj index H koji je jeftiniji od V indexa nekih 800din po gume,nefo mene je bas zacudilo sto gume nose MADE IN FRANCE oznaku dali znas otkad ih francuzi rade,Uskoro planiram da uzmem Barum Polaris 185 70 15 oko 4600din po gumi

Comment

Kompresija ?!?

Originally posted by nole
                wiz, na VG sam ti rekao da sumnjam na karike mada rekao bih da ta opcija otpada ako si mjerio kompresiju.
                Postoji varijanta da se merenje kompresije pokaze ok, a da ipak to nije tako. Stvar je u tome da ode "lizuca ili brisuca" karika a da "kompresiona" ostane citava i tako izlaze zakljucak sa merenja a ipak trosi ulje koje ova prva ne skida sa zida cilindra. To nema veze sa ovim problemom vrlo verovatno ali morao sam da pomenem i tu mogucnost, ma koliko ona bila cesta ili retka.
                Poz.

Comment

Working...
                X