Ima li neko predstavu o pribliznoj ceni za korpu, lamelu, druklager i naravno cenu ugradnje za Mondeo MK2 TD 1997., sa tzv. hidraulicnim kvacilom?
Hvala.
Najjeftinije sto sam nasao je kod Tanasica(ona prodavnica u Bulevaru) u BG:druk lezaj(nije original) je bio oko 9500 din,a ceo komplet oko 22-23000din.
Na vecini drugih mesta,lezaj je oko 11000(zamena takodje).
Obavezno pregledati semering radilice(zadnji,naravno).
Ovo je sve bilo pre mesec dana...
Moj prijatelj je platio koliko se secam ceo set Sachs sa ugradnjom 300 eura, a nasao je servis preko oglasa... Dobio je i pismenu garanciju i zamenili su mu ulje u menjacu za dz.
Eon, gde su to radili tvom drugu?
Moj majstor ceni 130e set Sachs lamela + korpa i 100e za ruke.
Kaze da ne treba da se menja druklager (koji sam i ja nasao za 9500 din, neki neoriginalni) osim ako ne procuri.
A kad procuri onda das jos +100 vevrova...
Doduse,pre neki dan sam video jednog da je procurio,ali presao je oko 500000(da,petstotina hiljada) taxi je u pitanju.Da li ga je neko menjao?Pa u poslednjih 300000 sigurno nije,to znam...
Kako stojis sa Marfijem?
Ako niste dobri,menjaj ga obavezno...
Vidi,ako ces auto uskoro da prodas nekom onda ne menjaj,neka on(eventualno) muku muci kasnije,ako ce auto biti kod tebe onda konsultuj Marfija!
U pitanju je neki servis u Batajnici, koji nije specijalizovan za Forda, vec za razne marke... Moraces da pitas nekog clana sa Foruma iz tih krajeva. Mada mi je on obecao da ce potraziti i garanciju.
Obavezno menjaj i druk lager. Njemu su majstori savetovali, jer kazu da on ne moze da bude nesto dugotrajniji od lamele, sem kod extremnih proklizavanja... A lager plus ruke, oko 200eu posle...
Comment