ABS problem - vuche struju

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dutchman
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 741
    • Vracar centar sveta

ABS problem - vuche struju

bio na jahorini za vikend i primetio jako chudnu stvar kad mi ukljuchi ABS pri kochenju izgubi struju ne potpuno ali drastichno , smanji se intenzitet farova i vrati u normalui... elem juche po onom ledu sam odvrnuo grejanje i opet kad zabodem kochnicu i krene ABS da radi svoj posao ventiklator u kabini se uticha smanji obrtaje , izgubi snagu... tako sam i skontao da je gubljenje napona u direktnoj vezi sa ABS-om , inache ne pali mi lampu za ABS tako da neverujem da je otkazao sam ABS poshto radi....

imate li nekih ideja shta bi moglo biti .... inache desni homokinetichki je pocheo da se chuje , ali u prichi sa majstorom to ne bi trebalo da utiche na ABS, kaze da ce pre ispasti nego li se toliko odaljiti od senzora i na kraju ce se samo upaliti lampica na tabli... a nece gubiti struju...
    Prevelika slika u potpisu!
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

E da, ovo se desava i kod mene, da li je to problem ili ne? Nisam ranije imao auto sa abs-om pa ne znam? Znaci kada se abs ukljuci u tom trenutno svetla malo izgube na jacini, da ne kazem trepnu, pa posle se vrate na standardnu jacinu... Auto je Fiat Marea...
    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Dutchman
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 741
      • Vracar centar sveta

dok sam ishao na jahorinu su samo trepnula .... ali juche je bilo do 00 zaledjeno i abs je dugo drzao kako nisam mogao da primetim razliku u jachini farova primetio sam da dokle god drzim kochnicu ventilator slabije radi ... bio na maximumu i kad ukluchi abs on ko da je na kecu...

Comment

• foRce
        CBC Senator
        • 03.11.2005
        • 213
        • Novi Beograd
        • Honda Accord Sport, Rover 600

To sto se smanji intenzitet farova je normalno kada se ukljuci abs,to se desava i kod mene(Rover 600si),ali nije u redu ako ostane pritajeno svetlo sve vreme dok auto koci(npr: na ledu),pozdrav>

Comment

• Dutchman
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 741
          • Vracar centar sveta

pa farovi blinknu ... ali kasnije sam provalio da iako se farovi vrate ventilator grejanja je idalje utishan dok god kochim tj abs dok radi...

Comment

Working...
          X