bio na jahorini za vikend i primetio jako chudnu stvar kad mi ukljuchi ABS pri kochenju izgubi struju ne potpuno ali drastichno , smanji se intenzitet farova i vrati u normalui... elem juche po onom ledu sam odvrnuo grejanje i opet kad zabodem kochnicu i krene ABS da radi svoj posao ventiklator u kabini se uticha smanji obrtaje , izgubi snagu... tako sam i skontao da je gubljenje napona u direktnoj vezi sa ABS-om , inache ne pali mi lampu za ABS tako da neverujem da je otkazao sam ABS poshto radi....
imate li nekih ideja shta bi moglo biti .... inache desni homokinetichki je pocheo da se chuje , ali u prichi sa majstorom to ne bi trebalo da utiche na ABS, kaze da ce pre ispasti nego li se toliko odaljiti od senzora i na kraju ce se samo upaliti lampica na tabli... a nece gubiti struju...
imate li nekih ideja shta bi moglo biti .... inache desni homokinetichki je pocheo da se chuje , ali u prichi sa majstorom to ne bi trebalo da utiche na ABS, kaze da ce pre ispasti nego li se toliko odaljiti od senzora i na kraju ce se samo upaliti lampica na tabli... a nece gubiti struju...
Comment