Prednji Trap

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dutchman
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 741
    • Vracar centar sveta

Prednji Trap

ovako , imam mali problem vezan za prednje veshanje, i treba mi savet ako pogledate sliku gornje kachenje na glavchini mi je nize za 22milimetara nego u oreginalnom nacrtu koliko to utiche na sam rad suspenzije... moja alternativa je da stavim adapter na glavchinu i postavim umesto spone na to mesto uniball (rose joint).

sad me pak muchi pitanje da li uniball moze i koliko moze da izdrzi ... kontam da je cela formula od uniballova ali opet .. trkachka reshenja su uglavnom precizna i ne mnogo dugotrajna... ili mozda greshim
    Prevelika slika u potpisu!
  • Dutchman
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 741
    • Vracar centar sveta

nije valjda da niko nema neki pametan savet ... pa makar i prijateljski tapshaj po ramenu sa rechima... verujem u tebe smislicesh vec neshto ...

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Uniboli imaju u raznim zonama opterecenja i za preko 10.000 Nm cila sa kojima se bore.

Dakle, kad je u pitanju da li ce da izdrzi da, hoce.
      Kad je u pitanju izmena mesta vezivanja, visina, imace izmene na odziv suspenzije, na izmene uglova cambera, no , tu utiche i koliko je negativni caster na tvojoj glavchini u odnosu na tu koju imash na nacrtima.
      Probaj malo da experimntises sa programom
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• Dutchman
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 741
        • Vracar centar sveta

prva slika je u normalnoj poziciji vozila leva strana slike tj crvena je sa spushtenim kachenjem veshanja za 3cm , desna strana ili ti plava je oreginalna, slika dva je pri sabijenim oprugama do kraja ili ti 5cm od normaler dole i slika 3 je kad auto odskochi ili ti 5cm gore od slike 1.

e sad zarad diskusije mozemo nastaviti ovu polemiku , ali kao shto Boost kaze , ako Uniball izdrzava onda su svi problemi resheni jer mogu da pravim adapter .. samo josh da lociram gde u beogradu ima da se kupi . Navodno ima u Rakovici u okviru fabrike imaju radnju (IMT) ali nikako da stignem do njih poshto radim do kasno.

u svakom sluchaju adapter na strugu moze da mi napravi bilo ko ...

Comment

• Black Knight
          CBC Senator XXL
          • 13.10.2004
          • 2020
          • Novi Beograd, kicblo

mozda nije kasno...
          Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

Working...
          X