ima li ko od vas iskustva sa ovim posto mi je na autu procurela letva da li je pametno reparirati i gde (svaki predlog je dobrodosao) a nova mi se bas i ne uzima jer je cena prava sitnica (bez malo 700?) i ako znate orijentacione cene!!! HVALA
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
hvala lepo moze da pomogne jos samo da ima neki kontakt broj ili ja nevidim???
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
servis ,,Milan",Baric, Obrenovački drum 214/4, 011/870-17-58 i 063/221-964.
Bio sam kod njega,nosio letvu od Skode Felicije,ok je odradio,bilo je malo probijanja rokova,ali imao je neke majstore koji su mu radili struju pa mu je oprosteno.Jedina zamerka je sto nije stavio nove manzetne nego polovne.
Remont je bio 175 evra.
Mozda je malo kasno, a verovatno ti je i daleko, ali ja sam svojevremeno letvu za Renault 21 reparirao kod nekih likova iz okoline Trstenika... Prva Petoletka, ima logike...
Ah, da, platio sam remont nekih sedamdeset evra, cini mi se... (tad je evro bio 60 dindzi
meni je na prethodnom autu (astra 1.6 16v) procurela pa sam stavio bolju polovnu, makar mi je tako preporuceno, nego da radim remont moje. kostalo oko 110 eur. ti ipak odluci sam.
jos nisam resio sta cu, a polovnu je tesko naci! neznam da li pasuje od opela!
servis ,,Milan",Baric, Obrenovački drum 214/4, 011/870-17-58 i 063/221-964.
Bio sam kod njega,nosio letvu od Skode Felicije,ok je odradio,bilo je malo probijanja rokova,ali imao je neke majstore koji su mu radili struju pa mu je oprosteno.Jedina zamerka je sto nije stavio nove manzetne nego polovne.
Remont je bio 175 evra.
Ista preporuka. Odradio je remont na Alfi 145 odlično. Evo već 2 godine i nikad nije pustilo ni kap. Zbog otežane demontaže naplatio je 200e. Kaže da je to najjača cena koja može da bude.
Servis Opel Arsenijevic
Brojevi telefona :
011/8724-334
065/8724-334
i nalazi se u Obrenovcu.
Radio sam reparaciju na Opel Vectri B, pre tacno godinu dana, i manje vise je OK odradjeno. Zimus mi se na niskim temperaturama malo ukrucivao volan, bio sam na reklamaciji, i gazda mi je rekao da ni servo pumpa nije u savrsenom stanju (odnosno ne pravi dovoljan pritisak). Sada na, na visim temperaturama, dobro radi.
Remont je kostao 200e, sa pismenom garancijom godinu dana.
Comment