Auto je trenutno kod autolimara, pa mi je palo na pamet da bi se tako nesto moglo desiti.
Na koji si ti servis mislio? I na kraju, kako da vidim da li je nešto uzimano od delova (menjano).
Jedino da deo na koji sumnjas obelezis.Znam jednog majstora kod koga sam se svega nagledao.Covek zameni delove sa svog auta musterijinim koji su normalno u boljem stanju, zvucnici,tapaciri,stop svetla,lamela,amortizeri i da ne nabrajam vise.Ako imas razloga da sumnjas u majstora otvori dobro oci.
To se desava obicno kod ovih "divljaka" meni je nov automat za alnaser zamnio starim i jos na moje oci prica kako je taj bolji a onaj moj nije original
E, kad bi neko tu, slobodno mogu reći, prevaru prijavio inspekciji pa još kad bi ovi prevaranta odrali kako dolikuje,pa još da ga provuku kroz sve one zavrzlame tipa "fiskalni račun,aparat za gašenje požara, prva pomoć, knjiga reklamacija, knjiga utisaka i bla, bla...." pa i to da lepo plati i da mu se na odredjeni rok zabrani rad, iz fundamenta(što bi reko Zoran Radmilović) bi se promenio stav majstora prema strankama.Sve to lepo piše u Zakonu o zaštiti potrošača samo nema ko to da ozbiljno sprovede u delo!Na ovaj način bi izdvojili žito od kukolja i pravi majstori bi isplivali na površinu!
Comment